Valentino dienos stilius: ką vilkėti meilės dieną

Valentino diena jau rytoj, taigi laikas susimąstyti, ką gi vilkėsite šią ypatingą meilės dieną. Rekomenduojame rinktis ryškias spalvas – raudoną ir rožinę – ne tik Valentino dienos, bet ir viso sezono favorites.

KARŠTA RAUDONA

„Jei abejojate, rinkitės raudoną,“ – yra pasakęs mados dizaineris Billas Blassas. Išties, raudona suknelė turėtų kabėti kiekvienos moters spintoje, šalia mažos juodos. Raudona spalva simbolizuoja energiją bei aistrą, tad ji yra tobula dienai, kurią visas pasaulis švenčia meilę. Tai savimi pasitikinčios, stiprios ir galingos moters spalva. Tik nesitikėkite iš jos nuolankumo, raudonas drabužis niekada neprisitaikys, nesusilies su kitais, jis bus bet kurio įvaizdžio žvaigždė, ir ne kitaip. Raudona suknelė niekada neliks nepastebėta, kaip ir ją vilkinti moteris.


„Blumarine", „Versace", „Max Mara" modeliai, Vida Press nuotr.


Eleonora Carisi, Vida Press nuotr.


Olivia Culpo, Vida Press nuotr.


Sara Battaglia and Giovanna Battaglia, vida Press nuotr.

Raudona be konkurencijos skelbiama pagrindine šio sezono spalva ir yra itin aktuali vasario 14-tąją. Norite atrodyti gundančiai, moteriškai, bet nešviesti lyg šviesoforas? Tuomet raudonos intensyvumą šiek tiek prislopinkite jai artimų arba tamsesnių tonų detalėmis ir aksesuarais.


Striukė „Sportmax", suknelė „Valentino", rankinė „H&M", bateliai „Topshop"; gamintojų ir net-a-porter nuotr.

VILIOJANTI ROŽINĖ

Seniai praėjo laikai, kai rožinė spalva simbolizavo nekaltumą ir vaikiškumą. Ji gaunama sumaišius aistringąją raudoną ir tyrąją baltą, taigi yra labai tinkama moteriškumui pabrėžti. Spalvų specialistai ją įvardija kaip besąlygiškos meilės bei ramybės spalvą, bet ant mados podiumų matyta šio sezono rožinė buvo nevienalytė. Pasirodo, rožinė gali būti ir miela, tyra, ir drąsi, netgi įžūli ar šokiruojanti. Atspalviai taip pat varijuoja: nuo švelnios millenial pink (angl. tūkstantmečio rožinė), iki madingosios levandų bei „rėkiančios“ fuksijų.


„Balenciaga", „Valentino", „Nina Ricci" modeliai, Vida Press nuotr.


Shea Marie, Vida Press nuotr.


Thassia Naves, Vida Press nuotr.


Victoria Beckham, Vida Press nuotr.

„Tūkstantmečio rožinė“ užkariavo mados mylėtojų širdis ir greitu metu nežada trauktis. Stilingai atrodys derinys iš kelių skirtingų rožinės atspalvių drabužių. Tikros mados mylėtojos neprašaus pasirinkusios rožinės ir raudonos derinį.


Diržas „Stradivarius", megztinis „Mango", sijonas „Gucci", batai „Topshop"; gamintojų ir net-a-porter nuotr.

Daugiau raudono ir rožinio įvaizdžio įkvėpimo:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis