Geriausi stiliaus momentai ir didžiausios nesėkmės „amfAR” labdaros vakarienėje (FOTO)

Nedaugelis iškilmingų black tie renginių suburia tiek madingai, originaliai apsirengusių gražių moterų kaip kad šią savaitę praūžusi labdaringa „amfAR“ gala vakarienė.

Kasmet vykstanti prabangi vakarienė „amfAR“ simboliškai žymi Niujorko mados savaitės pradžią, taigi nieko keisto, kad joje susirenka ryškiausios podiumo žvaigždės, dizaineriai bei dažniausiai vietas pirmosiose kolekcijų pristatymų eilėse užimantys mados pasaulio atstovai. Atrinkome tas moteris, kurios atrodė geriausiai ir tas, kurios šįkart savo stiliumi nepataikė į dešimtuką...

GERIAUSI STILIAUS MOMENTAI

Neabejotinai stilingiausia vakaro viešnia gali būti tituluojama aktorė Sienna Miller, kuri vilkėjo klostuotą mados namų „Christian Dior“ suknelę, o į kuodą susuktus plaukus aprišo juodo aksomo juostele. Tokia šukuosena – tikras sezono topas, matytas tiek aukštosios mados pristatymuose, tiek ant raudonojo kilimo.



Sienna Miller, Vida Press nuotr.

Didesnių dydžių modelis Ashley Graham yra tikras pavyzdys visoms apvalesnės figūros moterims, kaip atrodyti seksualiai ir moteriškai, neslepiant savo kūno po plačiais drabužiais, vietoj to paryškinant tai, ką turi gražiausio.


Ashley Graham, Vida Press nuotr.

Akivaizdu, kad blizgaus audinio, naktinukų stiliaus suknelė vis dar yra ant bangos. Tokį drabužį pasirinko modeliai Karen Elson, Sanne Vloet bei Isabeli Fontana ir atrodė stilingai, elegantiškai, subtiliai.


Karen Elson, Vida Press nuotr.

Sanne Vloet, Vida Press nuotr.

Isabeli Fontana, Vida Press nuotr.

Manekenėms Hannah Ferguson ir Odeya Rush pavyko stilingai ir įdomiai atrodyti net ir vilkint itin rizikingus suknelių modelius. Viskas dėl vidinės elegancijos ir minimalistinio stiliaus šukuosenos bei makiažo.


Hannah Ferguson, Vida Press nuotr.

Odeya Rush, Vida Press nuotr.

Maža juoda suknelė gal ir nėra pats įdomiausias stiliaus pasirinkimas, bet ji elegantiška, visada gerai atrodo ir apsaugo nuo galimybės suklysti ir patekti į blogiausiai apsirengusiųjų sąrašus. Minimalistinę suknelę vilkėjo aktorė Leelee Sobieski, o manekenės Alanna Arrington, Bambi Northwood-Blyth bei Sara Sampaio išbandė kiek seksualesnes jos variacijas.


Leelee Sobieski, Vida Press nuotr.

Bambi Northwood-Blyth, Vida Press nuotr.

Alanna Arrington, Vida Press nuotr.

Sara Sampaio, Vida Press nuotr.

Iš kitų išsiskyrė modelis Cindy Bruna, kuri vilkėjo efektingai plunksnomis dekoruotą švarką-suknelę.


Cindy Bruna, Vida Press nuotr.

Modelis ir aktorė Poppy Delevingne taip pat nustebino netradiciniu įvaizdžiu. Ji pasirinko juodą grandžo (angl. grunge) stiliaus dizainerės Vivienne Westwood suknelę, kurią pagyvino ties klubais prisegta ryški žalsvai gelsvos spalvos juosta.


Poppy Delevingne, Vida Press nuotr.

DIDŽIAUSIOS STILIAUS NESĖKMĖS

Dainininkei Halsey pasisekė ne taip, kaip kitoms juodas sukneles vilkėjusioms moterims, nors jos suknelė ir buvo juoda bei maža, tai dainininkės neapsaugojo nuo visiško stiliaus fiasko.


Halsey, Vida Press nuotr.

Pramogų pasaulio atstovė Caroline Vreeland parodė kaip šios tendencijos nereikėtų derinti. Jos įvaizdyje tilpo viskas: ryški raudona spalva, nėriniai, satinas, plunksnos, deimantai, raudoni nagai, perregimas audinys, labai gili iškirptė... Naktinukų stiliaus suknelės atveju daugiau išties yra mažiau.


Caroline Vreeland, Vida Press nuotr.

Modelis Sharam Diniz savo įvaizdžiu įrodė, kad tai, kas madinga, nebūtinai tinka ir gerai atrodo. Prie blizgios, vakarinės suknelės jauna moteris priderino turbūt madingiausią šio sezono aksesuarą – dešimtąjį dešimtmetį primenančius siauručius akinius nuo saulės. Jie keistai atrodė dėl kelių priežasčių: buvo naudojami naktį, dirbtine šviesa apšviestoje uždaroje patalpoje, be to, netiko prie princesiškos suknelės.


Sharam Diniz, Vida Press nuotr.

Į juodąjį sąrašą taip pat patenka makiažo specialistė Maryam Maquillage, puošnios aprangos reikalaujančiame renginyje pasirodžiusi su raudona suknele ypač gilia iškirpte ir tinklinėmis kūno spalvos pėdkelnėmis.


Maryam Maquillage, Vida Press nuotr.

Italijos gatvės mados žvaigždutė Erica Pelosini neįvertino žemo savo ūgio ir pasipuošė gausiai raukiniais puošta suknele, kuri vizualiai dar labiau suspaudėjos figūrą.


Erica Pelosini, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis