Naujoji neutrali spalva – ir tendencija, ir ilgai tarnausianti stiliaus investicija

Jei savo spintoje dar neturite šios spalvos drabužio, greitai jo užsinorėsite...

Su kuo jums asocijuojasi žodžiai „neutrali spalva“? Greičiausiai tai blanki pilka ar niekuo neišsiskirianti smėlinė – ta spalva, kuri leidžia susilieti su minia, yra universali ir nekrintanti į akis. Vis dėlto naujosiomis neutraliomis spalvomis gali būti laikomos ir kiti klasikiniai, prie daugelio kitų derantys atspalviai, tokie kaip tamsiai mėlyna (angl. navy), tamsiai raudona (pranc. bordeaux) ir... rusvai žalsva arba chaki spalva.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

Pastaroji yra nepelnytai nuvertinama kaip tinkama tik grubaus stiliaus drabužius mėgstančioms paauglėms ar kareiviškas kelnes nešiojantiems vyrams. Iš tiesų jos panaudojimo spektras yra daug didesnis, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio, chaki spalva savo vietą ras tiek prabangų, tiek sportinį stilių mėgstančios moters spintoje.

Jei dar neturite safario stiliaus chaki spalvos drabužio, dabar – puikus metas apsvarstyti jo įsigijimą. Galvokite apie jį kaip apie ilgai tarnausiančią investiciją. Šį rūbą lengvai pritaikysite besikeičiant sezonams, mat jis nėra pavaldus madoms, be to, derės prie pačių įvairiausių stilių ir spalvų drabužių. Chaki harmoningai suskambės tiek su pastelinėmis, tiek su ryškiomis spalvomis, tad rusvai žalsvu drabužiu galėsite pasikliauti net ištikus „neturiu ką apsirengti“ situacijai.

Kaip šią spalvą pritaikyti kuriant savo stilių? Šiuo metų laiku rusvai žalsvas drabužis labiausiai tiks sluoksniavimui. Griežtą chaki švarką vilkėkite ant balto megztinio aukštu kaklu, vidutinio ilgio sarafaną derinkite su išraiškinga palaidine ir golfu, o visą įvaizdį pabaikite žalsvu klasikiniu lietpalčiu. Chaki spalvos nebus per daug

Konservatyviai į savo stilių žiūrinčioms damoms patiks pirmiausiai išbandyti chaki spalvos aksesuarą. Rankinė, skara ar batai taps subtiliu aprangos akcentu ir padės lengviau apsispręsti, ar šią spalvą įsileisti ir į savo drabužių skyrių. Atsispirkite tendencijoms ir įsigykite klasikinio modelio aksesuarą – neabejokite, jis jums tarnaus ilgą laiką.

Erika Boldrin
Erika Boldrin
Vida Press

Ieškančioms originalaus drabužio vertėtų įsigyti madingąjį chaki spalvos kombinezoną. Jis jau tapo mados redaktorių ir mados savaičių viešnių favoritu. Modernus būdas jį dėvėti – derinti su grakščiais princesės stiliaus bateliais ir itin moteriška rankine, būtent taip daro mados tinklaraštininkė Erika Boldrin.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis