Milana Jašinskytė patarė, kokios spalvos drabužius geriausia rinktis sportuojančioms moterims

Jogos mokytoja Milana Jašinskytė žino, kaip kurti harmoniją ne tik viduje, bet ir išorėje. Kartu su aktyvaus laisvalaikio prekės ženklu „Audimas“ ji pristatė jogai ir aktyviam laisvalaikiui skirtą drabužių kolekciją „Keturios mes“.

M. Jašinskytei tai – pirmoji kurta drabužių kolekcija, iki šiol moteris su rūbų kūrimu nėra susidūrusi. Tačiau estetinis judesio ir aprangos vaizdas kolekcijos kūrėjai visuomet buvo svarbus. Anot jogos mokytojos, kad ir kokia aktyvia veikla užsiimtų, jai svarbu išpildyti ją tiksliai, dailiai ir elegantiškai.

Milana Jašinskytė
Milana Jašinskytė
Organizatorių nuotr.

„Norėjau, kad kolekcija leistų moterims pažvelgti į save, suprasti, kokie elementai glūdi jose, kuriuos iš jų reikėtų pastiprinti ar suvaldyti. Svarbu ir tai, kad sportuodama moteris jaustųsi graži.

Gavau didžiulę kūrybinę laisvę kuriant drabužius, o taip pat ir galimybę žmonėms perduoti ypatingą žinutę. Džiaugiuosi, kad mano noras suteikti moterims galimybę pažinti save ir tai, kas supa mus aplink, sugulė į kolekcijos raštus“, – teigė M. Jašinskytė.

Kolekcijos ašis – keturios gamtos stichijos. Ši tema pasirinkta neatsitiktinai. Kolekcija paremta energijomis ir skirtingais jų atspalviais, kurios yra natūrali gamtos dalis. Anot M. Jašinskytės, susitapatinimas su gamta žmogui yra dovana, kurią kiekvienas turėtų atverti tam, kad tobulėtų. Naujoji kolekcija – tai lyg noras paskatinti judėti savęs pažinimo, harmonijos link.

Milana Jašinskytė
Milana Jašinskytė
Organizatorių nuotr.

„Ši kolekcija yra subtilus būdas geriau pažinti save, sužinoti savo stipriąsias puses. Net tos savybės, kurios kartais mums atrodo kaip mūsų trūkumai, teisingai suvoktos bei nukreiptos, gali tapti tvirtybėmis. Norint geriau save pažinti, toli ieškoti nereikia – tik atsigręžti į tai, iš kur esame kilę – žemės. Žemė, kuri yra derlinga, vandeninga, sklidina oru bei savo centre sauganti ugninio kamuolio širdį. Ir visa tai esame mes, nes čia mūsų pirmieji bei vieninteliai namai“, – kolekcijos legendą komentuoja jos kūrėja.

Judėjimas savęs pažinimo link, harmonija ir pusiausvyratarp gamtos stichijų – tai filosofija, kuri nugulė į jogai skirtą kolekciją. Raudona – tai ugnies spalva, juoda simbolizuoja žemę ir tvirtybę, mėlyna – tai vandens ir ramybės simbolis, o rožinė įkūnija oro stichiją ir svajingumą. Šios spalvos dominuoja visoje kolekcijoje ir jos rūbuose. Tačiau M. Jašinskytė pabrėžia, kad svarbu ne tik atrasti savo gamtos elementą, bet ir surasti pusiausvyrą.

Milanos Jašinskytės ir „Audimo“ naujos kolekcijos pristatymas
Milanos Jašinskytės ir „Audimo“ naujos kolekcijos pristatymas
Organizatorių nuotr.

„Ugnies elemento nestokojančiai moteriai pasiūlyčiau susikurti pusiausvyrą ieškant ramesnių spalvų, pavyzdžiui mėlynos, vandens elemento. O toms, kurios sportuodamos svajoja apie aukščiausius tikslus ar svajones, priminčiau, kad norint aukštai kilti, svarbu tvirtai atsispirti – čia į pagalbą ateina juoda, derlinga žemės spalva. Moterims, vis svajojančioms pradėti sportuoti, bet pritrūkstančioms drąsos, raudona, ugnies spalva, bus paskatinimas judėti. Švelnūs violetiniai oro elemento raštai tinka kiekvienai, kuri sportuodama nepamiršta moteriško svajingo prado“, – pataria jogos mokytoja.

Kolekcijos pristatymą vedė Milanos širdies draugas Mindaugas Rainys, moters palaikyti susirinko draugai bei mados pasaulio naujienomis beidomintys žymūs žmonės. Daugiau kolekcijos pristatymo akimirkų – fotogalerijoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis