Spalvų derinys, kuris visada atrodo prabangiai

Jei ieškote drabužių spalvų derinio, kuris padėtų akimirksniu pasijusti rafinuota, elegantiška moterimi, privalote išbandyti šį. Baltos ir smėlinės (angl. camel) duetas visada atrodys prabangiai, kad ir ką bevilkėtumėte – ypač šiltuoju sezonu!

Baltos ir smėlinės spalvų derinys turi galią visada atrodyti prabangiai. Šios spalvos negali būti priskiriamos tik vienam sezonui (nors žiemą atrodo nepalyginamai prašmatniau) ir yra tokios universalios, kad tinka tiek šviesiaplaukėms, tiek tamsiaplaukėms. Įdomu tai, kad su balta dera bet kuris camel spalvos atspalvis. Tamsesni kuria griežtesnį, o šviesesni, švelnesni – moterišką ir elegantišką stilių.



Faye Dunaway ir Stevas McQueenas 1968-ųjų metų filme „The Thomas Crown Affair“, Vida Press nuotr.


Nesvarbu, ar ant baltos suknelės vilkėsite smėlinės spalvos paltą, ar derinsite smėlinį sijoną ir baltą švarką, šis derinys visada privers jaustis ypatingai. Kodėl šios spalvos taip puikiai dera? Pasirodo, jos viena kitą papildo ne tik vizualiai, bet savo reikšme. Kaip rašo huffingtonpost.ca, rusvi spalvų tonai yra asocijuojami su stabilumu ir pareigingumu, tuo metu balta siejama su saugumu, švara ir stiprybe.


Tam, kad šis derinys atrodytų geriausiai, venkite ryškiaspalvių aksesuarų ir detalėmis perkrautų drabužių. Balta ir smėlinė spalvos didžiausią įspūdį kurs minimalistinio stiliaus deriniuose, kuomet dėmesio nuo spalvų neatitrauks jokie bereikalingi akcentai. Tegu svarbiausia būna spalva ir forma.




Nors yra daugybė būdų derinti šias puikias spalvas, šie yra pagrindiniai:


DALINKITE PER PUSĘ


Klasikinis, saugus būdas vilkėti baltos ir smėlinės spalvų drabužius yra pusę derinio paskirti baltai, o kitą pusę – smėlinei spalvai. Kurdama savo įvaizdį pasistenkite išlaikyti pusiausvyrą: jei vilkite baltą megztuką ir baltas kelnes, tegu tiek paltas, tiek batai ar rankinė būna rusvi; jei bateliai ir sijonas smėliniai, tegu švarkelis ir palaidinė būna balti ir t.t.



Aktorė Giovanna Mezzogiorno, Vida Press nuotr.


VIENAI SPALVAI LEISKITE DOMINUOTI


Prabangų, rafinuotą įspūdį kurs balta apranga su smėliniu akcentu arba, atvirkščiai, smėlinės spalvos drabužiai, papuošti balta detale. Tai bus beveik madingasis vienspalvis stilius, kuris geriausiai atrodys kai smėlinė bus labai švelni ir subtiliai susilies su balta. Beje, dėvimi su smėliniu megztiniu ar paltu prabangiai atrodo net balti džinsai, kurie gali tapti tuo reikiamu įvaizdžio akcentu.



Modelis, fotografė Hanneli Mustaparta, Vida Press nuotr.


MAIŠYKITE


Jei nenorite atrodyti pernelyg formaliai, šalia balto ir smėlinio dėvėkite ir raštuotą rūbą. Jis derinį pavers labiau kasdienišku ir ne tokiu konservatyviu. Tai gali būti baltos, dryžuotos kelnės ar languota suknelė, svarbiausia, kad raštas būtų klasikinių spalvų ir neužgožtų svarbiausio jūsų stiliaus akcento – baltos ir smėlinės dueto.



Modelis, mados pasaulio atstovė Olivia Palermo, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis