Šis pamirštas aksesuaras jums pelnys aukščiausius stiliaus balus

Neabejokite, šio sezono siluetas yra smėlio laikrodis. Atėjo laikas ilgai ant podiumų dominavusiems didelio dydžio (angl. oversize) drabužiams suteikti šiek tiek struktūros, o tai padaryti labai paprasta – tiesiog apjuoskite juos diržu.

Manoma, kad tai prasidėjo nuo visuotinio pamišimo dėl „Gucci“ diržo, kurio sagtis, puošta dviguba „G“ raide, rodos, užkariavo instagramą. Vėliau sekė dabar jau daugeliui pabodusi, bet 2016-2017-aisiais metais visose tendencijų lentelėse ir masinės mados parduotuvėse karaliavusi diržų-korsetų tendencija. Diržų populiarumas nesumažėjo ir šią žiemą, greičiau atvirkščiai, jie tapo viena ryškiausių mikro tendencijų.


Vida Press nuotr.

Madingas greičiau ne pats diržas, bet jo nešiojimo būdas – ties liemeniu suveržiant kiek laisvesnį, per didelio dydžio drabužį. Diržu galima (o šį sezoną ir būtina) juosti beveik viską: nuo didelio dydžio džinsinių švarkelių, iki megztinių, smokingo tipo švarkų ar net paltų. Šis stiliaus triukas akimirksniu atgaivins platų pabodusį drabužį ir paryškins jame ilgą laiką slėptą jūsų figūrą. Be to, jis bus tobulas norint atnaujinti biuro aprangos uniformą!


Vida Press nuotr.

Norite, kad diržas taptų pagrindiniu jūsų įvaizdžio akcentu? Įsigykite ryškiaspalvį, kontrastingų spalvų diržą masyvia sagtimi. Jei atvirkščiai, savo stiliumi siekiate kurti harmoningą ir subtilų įspūdį, diržo spalvą derinkite prie drabužio, ant kurio žadate jį juosti. Papildomų stiliaus taškų gausite jei rasite diržą, kurio sagtis taip pat yra tos pačios spalvos.


Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Ryškiausios yra šios dvi diržų tendencijos.

PLATUS DIRŽAS

Platūs, dėmesį traukiantys diržai yra labiau rafinuota ir elegantiška diržų-korsetų tendencijos tąsa. Jie pasirodė 2017-ųjų metų Pre-Fall kolekcijose: mados namai „3.1 Phillip Lim“, „Roksanda“ ir „Elie Saab“ pristatė plačius diržus su didelėmis sagtimis bei įdomiomis dekoro detalėmis. Žiemos sezono diržai ne tokie ekstravagantiški, bet irgi yra platūs, su didelėmis sagtimis ir galintys akimirksniu sukurti taip trokštamą smėlio laikrodžio figūros įspūdį.


Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vid Press nuotr.

Vida Press nuotr.

LABAI ILGAS DIRŽAS

Šiai tendencijos atšakai svarbiau yra ne tai, koks yra jūsų diržas, bet koks jo ilgis. Ties juosmeniu suveržtas, kabantis diržas kuria nerūpestingą įvaizdį, lyg diržu sujuosti drabužį būtumėte nusprendusi paskutinę minutę. Ekstremaliausias tendencijos panaudojimo būdas būtų segėti diržą, kuris kone siekia žemę, šiek tiek nuosaikesnis – vidutinio ilgio, bet vis vien žemiau klubų nutįsusį dirželį.


Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis