Madingiausias žiemos megztinis – ne tik šiltas, bet ir stilingas

Mieliausios širdžiai yra tos tendencijos, kurios ne tik stilingos, bet ir praktiškos, lengvai pritaikomos. Kardiganas atitinka visus šiuos kriterijus, todėl tiesiog privalo atsirasti kiekvienos madingos moters spintoje.

Sunku patikėti, bet kuklusis kardiganas yra madingiausias 2018-ųjų megztinis. Šis šiltas, jaukus ir patogus drabužis, ilgą laiką buvęs mados nuošalėje, šiemet grįžo su trenksmu ir akimirksniu pateko tarp madingiausiųjų.

Tiesus, ilgas megztinis su kišenėmis ar be jų, užsagstomas sagomis arba juosiamas per liemenį, matytas rudens sezono „Burberry“, „Prada“, „Missoni“ bei „Tory Burch“ kolekcijose. Dizaineriai ėmė klasikinį susagstomą kardiganą ir jį atnaujino – mezgė iš spalvotų siūlų, siuvinėjo karoliukais, dekoravo įvairiomis aplikacijomis, raukiniais, taip jį paversdami išskirtiniu aprangos akcentu.


„Burberry“ rudens kolekcijos modeliai, gamintojo nuotr.

Keisčiausia, kad kardiganas niekur nedings ir 2018-ųjų pavasario sezoną. Šis mielas drabužis įkvėpė mados namų „Alexander McQueen“, „Christopher Kane“ (mados namų dizaineris kardiganus kūrė tiek rudeniui, tiek pavasariui), „Gucci“ bei „Erdem“. Pavasario kardiganai ne tokie stori ir masyvūs, bet ne mažiau ryškūs. Jų spalvos varijuoja nuo rožinės iki žydros ar citrinų spalvos arba visų jų derinio viename megztinyje. Pavasario naujovė – dekonstruoti arba kutais dekoruoti kardiganai. Jei tokį pamatysite dabar vykstančiuose išpardavimuose, nedvejokite – šis pirkinys jums tarnaus ilgą laiką.


„Christopher Kane“ pavasario kolekcijos modeliai, Vida Press nuotr.

Kaip vilkint kardiganą kurti madingą, nenuobodų stilių?

Madingąjį megztinį derinkite su kontrastingai atrodančiais drabužiais ir nepamirškite tarp proporcijų išlaikyti pusiausvyros. Kardiganas yra itin universalus rūbas, tad jis bus nepakeičiamas įvairiomis progomis – laisvalaikiu vilkėkite su užrašu puošta medvilnės palaidine bei vadinamaisiais „mamos džinsais“; vakare – su vidutinio ilgio satino suknele ir kojinės stiliaus prigludusiais aukštakulniais.

Nebijokite kardigane „paskęsti“ – to niekada nenutiks, jei po ranka turėsite ties liemeniu juosiamą diržą.

Štai keli stilingi kardiganai, kurie gali papuošti jūsų šaltojo sezono garderobą.


„H&M“ kardiganas, gamintojo nuotr.

„Lindex“ kardiganas, gamintojo nuotr.

„Topshop“ kardiganas, gamintojo nuotr.



„Zara“ kardiganas, gamintojo nuotr.

„Sportmax“ kardiganas, gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis