Kaip rengiasi kilmingieji: Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi (31 m.) nėra klasikinė karališkosios šeimos narė. Ji viešumoje nesirodo taip dažnai kaip Kembridžo hercogienė Catherine Middleton ar Ispanijos karalienė Letizia, saugo savo privatumą, tačiau mielai dalyvauja mados renginiuose ir netgi yra ilgametė mados namų „Gucci“ ambasadorė! Puikus stilius yra jos genuose – C. Casiraghi mama yra elegantiškoji Monako princesė Caroline, o močiutė – legendinė Holivudo aktorė ir Monako princesė Grace Kelly. Apžvelkime jaunosios Monako karališkosios šeimos atstovės stilių.

Asmeninis stilius. C. Casiraghi gali rengtis pačiais prabangiausiais drabužiais, tačiau jos stilius niekada nepraranda savitumo. Ji mėgsta eksperimentuoti su ryškiomis spalvomis bei raštais, skirtingomis tekstūromis ir audiniais.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Scanpix nuotr.


Vida Press nuotr.


Monako karališkoji šeima, Vida Press nuotr.

Neoficialioje aplinkoje Monako karališkosios šeimos narė dažnai vilki griežtus, vyriško stiliaus švarkus, grubius batus, džinsus.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.

Mūza. C. Casiraghi yra ilgametė mados namų „Gucci“ mūza, ne kartą pozavusi prekių ženklo mados kampanijoms. Nors atsisako būti vadinama „modeliu“, ji yra tikra „Gucci“ ambasadorė, kuri dalyvauja kone visuose naujausių kolekcijų pristatymuose (ir sėdi pirmoje eilėje!) bei mielai dėvi mados namų drabužius.


Anna Wintour, Kate Moss ir Charlotte Casiraghi „Gucci“ pristatyme, SIPA / Scanpix nuotr.


Charlotte Casiraghi su „Gucci“ suknele, Vida Press nuotr.


Charlotte Casiraghi su „Gucci“ suknele, Vida Press nuotr.


Charlotte Casiraghi su „Gucci“ suknele, AFP / Scanpix nuotr.

Jodinėjimas. Žirgų sportas yra viena didžiausių C. Carigahi aistrų. Kalbama, kad ji pozavimo mados kampanijoms imasi tik dėl to, kad galėtų finansuoti dalyvavimą brangiai kainuojančiose jodinėjimo varžybose. Ir vilkėdama specialią aprangą jauna moteris išlaiko karališką eleganciją.


Scanpix nuotr.

Suknelės. Atlikdama karališkosios šeimos narės pareigas, dalyvaudama įvairiose šventėse ir prabangiuose priėmimuose C. Casiraghi atrodo kaip tikra moderni šių dienų princesė. Ji lyg be pastangų vilki įspūdingas mados namų „Chanel“, „Gucci“, „Giambattista Valli“ aukštosios mados sukneles ir segi deimantus.


AFP / Scanpix nuotr.


SIPA / Scanpix nuotr.


Charlotte Casiraghi su broliais, AFP nuotr.


Vida Press nuotr.


Charlotte Casiraghi su broliu, SIPA / Scanpix nuotr.


La Press / Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis