Modernūs stiliaus triukai, kuriuos turėtų žinoti kiekviena madinga moteris

Svarbu ne tik turėti gražių drabužių pilną spintą, bet ir žinoti įvairių gudrybių, kaip juos derinti taip, kad atrodytumėte stilingai ir savitai. „Elle Australia“ pasidalino modernaus stiliaus kūrimo triukais, kuriuos turėtų žinoti kiekviena moteris.

Ryški rankinė visada išgelbės nuobodų derinį

Juodos, pilkos, kūno spalvos rankinės yra labai lengvai derinamos, tačiau jei jūsų drabužiai taip pat yra gan neutralūs ir klasikiniai, spintoje reikėtų turėti ir ryškiaspalvę rankinę – ji stiliui akimirksniu suteiks energijos.


Vida Press nuotr.

Didelio dydžio (angl. oversize) marškiniai yra patys universaliausi

Prigludę, liemenuoti marškiniai puikiai tinka banko darbuotojų ar stiuardesių darbo aprangai, tačiau jei domitės mada, keiskite juos laisvai krentančiais, didesnio dydžio marškiniais. Dėvėjimo būdų – daugybė: atraitokite rankoves, kiškite į vidutinio ilgio sijoną, vilkėkite kaip suknelę.


Vida Press nuotr.

Spalva atsiskleis naujai, kai bus kelių skirtingų tekstūrų

Mėgstate rengtis juodai? Galite tai daryti nuo galvos iki kojų, tik įsitikinkite, kad juodame įvaizdyje yra derinamos bent kelios skirtingos tekstūros. Tai gali būti versta ar lakuota oda, mezginiai, šilkas ar dirbtinis kailis.


Vida Press nuotr.

Jei suknelė atrodo pernelyg atvira, po ja renkitės golfą ar marškinėlius

Vienas mėgstamiausių madingų moterų stiliaus triukų – po atvira suknele ar sarafanu apsivilkti marškinėlius ar prigludusį golfą. Tai leis patogiau jaustis, įvaizdžiui suteiks nerūpestingumo ir 10-tojo dešimtmečio stiliaus dvelksmo.


MEGA / Scanpix nuotr.

Atšalus orams pėdkelnes keiskite matinėmis odinėmis kelnėmis

Kad ir kokios šiltos bebūtų pėdkelnės, paspaudus šaltukui norisi jas keisti kažkuo kitu. Tam labiausiai tiks juodos odinės kelnės. Rinkitės prigludusias kelnes be jokių papildomų papuošimų ir drąsiai derinkite su suknele bei juodais auliniais batais.


Vida Press nuotr.

Stilių paįvairinkite diržą pakeitusi šilkine skara

Šilkinės skarelės šiemet grįžo į madą, jas stilingos moterys rišo aplink riešą, jomis puošė plaukus, dekoravo rankinės ir... juosė kelnes. Tiesiog diržą pakeiskite skarele – tai maža gudrybė, kuri palaidinės ir džinsų duetui akimirksniu suteiks romantiškumo.


Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis