Drabužiai, kurie tiks tiek dieną, tiek vakare

Šventiniu laikotarpiu diena ir naktis tampa nepavaldi laikui. Modernaus miesto moteris renkasi būti stilinga, moteriška ir itin rafinuota bet kuriuo paros metu.

Ar yra tekę į darbą atsinešti visą maišą drabužių tik todėl, kad po to iš karto turėjote keliauti į vakarėlį? Pamirškite persirenginėjimą darbo tualete ar mašinoje, to neprireiks, jei išmoksite derinti šiuos universalius, bazinius drabužius. Greičiausiai jie jau kabo Jūsų spintoje, štai kaip juos išnaudoti ruošiantis iš dienos – į naktį.


Lauren Santo Domingo, Vida Press nuotr.

Ryškiaspalvis švarkas

Švarkas dažnai priskiriamas klasikos kategorijai, tačiau ryški jo spalva šį rūbą paverčia puikiausiu vakaro drabužiu. Tiesiog prieš vakarėlį pridėkite įdomius auskarus ir ryškiai padažykite lūpas.


„Pietro Filipi“ švarkas, gamintojo nuotr.

Įdomi juoda suknelė

Jei pasirinksite mažą juodą suknelę, kuri turi kelias įdomias detales, elegantiškai atrodysite vakare, kartu neperžengdama ribos dieną. Šio drabužio privalumas – universalumas, suknelę galite puošti įvairiais aksesuarais, priderinti įdomius batelius.

„Pietro Filipi“ suknelė, gamintojo nuotr.

Kelnių kostiumas

Ieškote drabužio, kuris vienodai gerai atrodytų tiek dieną, tiek vakare? Išbandykite kelnių kostiumą. Jo nuotaiką kurs bateliai ir po švarku vilkima palaidinė: konservatyvaus kirpimo tiks darbui, šilkinė, puošta nėriniais – vakarėliui.

„Pietro Filipi“ švarkas, gamintojo nuotr.
„Pietro Filipi“ kelnės, gamintojo nuotr.

Pūstas sijonas

Šiek tiek pūstas sijonas dieną atrodo elegantiškai ir moteriškai, o vakare – puošniai. Dieną derinkite su plonu megztuku ar baltais marškiniais, keliaudama į vakarėlį – su šilko palaidine ir mėgstamiausiu kaklo vėriniu.


„Pietro Filipi“ sijonas, gamintojo nuotr.

Klasikinis paltas

Kaip gi be klasikinio palto? Jis tiks visada, o vakare, kaukšint aukštakulniams, atrodys pritrenkiančiai elegantiškai. Ypač jei palto iki galo neužsisegsite, o leisite nerūpestingai gulėti ant pečių.


„Pietro Filipi“ paltas, gamintojo nuotr.

Ne toks klasikinis, bet ne mažiau stilingas variantas – dvejomis sagomis susegamas stambaus audimo paltas plačia apykakle.


„Pietro Filipi“ paltas, gamintojo nuotr.

Nepamirškite aksesuarų!

Perlų imitacijos kaklo papuošalas turėtų atsirasti kiekvienos moters papuošalų dėžutėje – jis nuostabiai atrodys šalia palaidinės ir sijono derinio, tiks prie įvairaus kirpimo suknelių, o mūvint kelnių kostiumą šis papuošalas akimirksniu suteiks rafinuoto moteriškumo.


„Pietro Filipi“ kaklo papuošalas, gamintojo nuotr.

Aukštakulniai bateliai vidutinio aukščio kulnu neleis per dieną pavargti kojoms. Rinkitės sodrią burgundiško vyno spalvą – nors atrodo neįprasta, ji tiks prie daugelio derinių. Be to, visi raudoni atspalviai tobulai tinka Kalėdų laikotarpiui.


„Pietro Filipi“ batai, gamintojo nuotr.

Paskutinis štrichas – delninė, be kurios šventinių vakarėlių maratono metu neišsivers nė viena elegantiška dama.


„Pietro Filipi“ rankinė, gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis