Klasikiniai, lengvai derinami drabužiai, kurie turėtų atsirasti jūsų spintoje

Vis dažniau apsipirkinėjant susimąstome ne tik apie drabužio grožį, bet ir apie jo ilgaamžiškumą – ar tikrai jis reikalingas, kaip dažnai ir ar ilgai jį vilkėsime. Vertingiausia investicija yra į tokius rūbus, kurie yra nepavaldūs besikeičiančioms madoms ir morališkai nepasensta, nesvarbu, kiek kartų juos beužsivilktumėme. Klasikinis stilius visada madingas, tinka įvairioms progoms, teikia elegancijos ir rafinuoto žavesio – atrinkome pagrindinius klasikinius drabužius, kuriuos reikėtų turėti savo spintoje.

Balta palaidinė

Niekas nepaneigs, kad balta palaidinė yra vienas universaliausių drabužių. Ji gali būti derinama tiek su stilingais džinsais, tiek su griežtu pieštuko tipo sijonu, ar odinėmis kelnėmis. Be to, tai tobulas drabužis kuomet iš darbo reikia tiesiai vykti į vakarėlį ar draugų susitikimą – nusimeskite griežtą švarką, pasidažykite lūpas ir jūs jau pasiruošusi!


Palaidinė „s. Oliver“, sijonas „A.W.A.K.E.“, batai „Saint Laurent“, auskarai „Leigh Miller“, rankinė „Wandler“, šešėliai „Nars“, gamintojo ir net-a-porter nuotr.

Juodos kelnės

Juodos klasikinės kelnės nėra labiausiai jaudinantis ar džiugesį keliantis drabužis, bet jis tiesiog privalo būti bet kurios moters spintoje. Ypač jei darbas reikalauja biurui tinkamos aprangos, juodos kelnės yra tiesiog nepamainomos. Jos visada padės išspręsti „neturiu ką apsirengti“ dilemą, tiks prie įvairiausių palaidinių, elegantiškų megztinių ir griežtų švarkų. Alternatyva juodoms kelnėms – odinės kelnės, kurios yra ne mažiau universalios.


Kelnės „s. Oliver“, palaidinė „Alix“, skraistė „Acne Studios“, batai „Stella McCartney“, kaklo papuošalas „Jennifer Fisher“, gamintojo ir net-a-porter nuotr.

Vidutinio ilgio suknelė

Ar yra mielesnis drabužis už suknelę? Ją lengva derinti, ji patogi, moteriška ir yra nepamainoma ir darbe, ir laisvalaikiu, ir ypatingomis progomis. Klasikinis suknelės ilgis – iki kelių, iškirptė – V formos, ar apvali, tik jokiu būdu ne gili. Romantiškos asmenybės moterys mielai vilkės floristikos motyvais puoštą suknelę, tikslumą vertinančios – vienspalves ar ramių, abstrakčių raštų sukneles.


Suknelė „s. Oliver“, skrybėlė „Maison Michael“, auskarai „Monica Vinader“, lūpų dažai „By Terry“, rankinė „Prada“, batai „Gianvito Rossi“, gamintojo ir net-a-porter nuotr.

Megztinis aukštu kaklu

Kad ir kaip vertintumėte estetiką ir grožį, laikui bėgant vis svarbesni darosi šiluma bei komfortas. Tai ypač aktualu mums, gyvenantiems šiaurinėje Europos dalyje, kur termometro stulpelis žiemą nukrenta žemiau nulio. Jis nepamainomas laisvalaikiu, puikiai tinka prie įvairių drabužių. Klasikinis, neutralių spalvų megztinis gali puikiai tikti ir darbo aplinkoje, tik venkite masyvių tekstūrų ir ryškių raštų.


Džemperis „s. Oliver“, rankinė „Fendi“, auskarai „Charlotte Chesnais“, laikrodis „Larsson & Jennings“, batai „Marc Jacobs“, gamintojo ir net-a-porter nuotr.

Elegantiškas paltas

Klasikinis, elegantiškas paltas yra tas drabužis, su kuriuo niekada neprašausite. Interpretacijų galybė: lasivalaikio drabužiams jis suteiks struktūros, oficialiems – elegancijos. Jei norite paltą papuošti, į atlapą įsekite segę, bet puikiai sukirptas, kokybiško audinio paltas puikiai atrodys ir be jos. Juoda spalva universaliausia, tačiau atkreipkite dėmesį ir į pilkų, žemės atspalvių paltus. Spintos žvaigžde taps raudonas paltas, tik aksesuarus prie jo derinti gali būti sudėtingiau.


Paltas „s. Oliver“, akiniai „Le Specs“, šalikas „Bottega Veneta“, batai „Stuart Weitzman“, kvepalai „Frederic Malle Portrait of a Lady“, rankinė „Building Block“, gamintojo ir net-a-porter nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis