Šventinės aprangos idėjos pagal dizainerę Tomą Jankauskaitę

Dizainerė Toma Jankauskaitė turi puikių naujienų toms, kurios suka galvą, ką vilkėti kalėdiniu laikotarpiu – ji pristatė naują, šventinę suknelių mini kolekciją.

Naujoje kolekcijoje T. Jankauskaitės kūrybos gerbėjos ras šešių skirtingų modelių juodos spalvos suknelės, kuriose dera prabangos įspūdį kuriančios medžiagos ir akcentai: aksomas, žakardas, žvilgantys žvyneliai, kutai.

„Studio Toma“
„Studio Toma“
Greta Gedminaitė

„Kolekcijos suknelės – mano mylimiausių siluetų, siūtos iš puošnių audinių. Neatsitiktinai rinkausi vien juodą spalvą, kuriančią elegancijos, minimalistinės prabangos įspūdį. Kad juoda nebūtų nuobodi, ieškojau skirtingų faktūrų audinių, puošiau modelius sau artimo bohemiško stiliaus detalėmis“, – pasakoja dizainerė.

Šventinėje fotosesijoje pozavo televizijos ir radijo laidų vedėja, modelis Gabrielė Martirosianaitė. „Ji – viena geriausių draugių ir mūzų, ištikima mano kūrybos gerbėja. Gabrielė viena pirmųjų pamato naujus modelius, juos mielai išbando“, – pasakoja dizainerė.

„Studio Toma“
„Studio Toma“
Greta Gedminaitė

„Studio Toma“
„Studio Toma“
Greta Gedminaitė

„Studio Toma“
„Studio Toma“
Greta Gedminaitė

Nuotraukose pozavo ir Gabrielės augintinė, 4 mėnesių australų aviganė Nida. Ši patirtis keturkojei – ne tik nauja, bet ir beprotiškai linksma. Kol vizažistė grimavo modelį, o dizainerės asistentė dėliojo paskutinius dekoracijų elementus, mažoji Nida tiek dūko ir viską aplink graužė, kad atėjus metui fotografuotis iš nuovargio užmigo. „Fotosesijoje netrūko juoko. Kaip per tikras Kalėdas“, – prisimena T. Jankauskaitė.

Kūrėja sako, kad Kalėdos jai – itin svarbios: „Tai didžiausia metų šventė, suburianti visą šeimą ir draugus. Kasmet atsakingai apgalvoju, su meile renku dovanas, kurias įteikti mėgstu net labiau nei gauti. Be galo malonu stebėti artimųjų reakcijas.“

„Studio Toma“
„Studio Toma“
Greta Gedminaitė

Dizainerė prisipažįsta, kad savo pačios šventine apranga ne visada suspėja pasirūpinti: „Prieššventinis laikotarpis mūsų studijoje – tikras darbymetis. Žinoma, neliūdžiu – juk kuriu sukneles, tad visada kažką tinkamo randu čia pat, darbo erdvėse. O būna ir taip, kad paskutinę minutę traukiu savo siuvimo mašiną ir kažką gražaus pasisiuvu ar rekonstruoju.“

Visas kolekcijos nuotraukas rasite čia:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis