Stilingos moterys išparduoda savo daiktus

Antrą kartą organizuojamas „Fashionistas Meet Up“, kurio metu stilingos moterys išparduoda savo garderobą, šeštadienį vilnietėms vėl siūlys atrasti išskirtinių aprangos detalių.

Renginio metu bus galima įsigyti greitosios mados prekės ženklų bei prabangių vardinių drabužių ir aksesuarų, kuriais dalinsis Agnė Gilytė, Julija Steponavičiūtė, Simona Burbaitė, Deimantė Bulbenkaitė ir kt.


Agnė Gilytė, organizatorių nuotr.

Simona Burbaitė, organizatorių nuotr.

Renginio organizatorių pagrindinė idėja yra vienoje erdvėje suburti stilingas asmenybes, kurios ieško naujų namų puikios būklės aprangos detalėms. Su renginio formatu jau susipažinusios dalyvės teigia, kad tai ne tik renginys skirtas apsipirkti bei skatinantis tvaresnį vartojimą, bet ir puiki galimybė gyvai padiskutuoti apie stilių ir madą.


Renata Mikailionytė, organizatorių nuotr.

„Džiaugiuosi, kad toks renginys pagaliau organizuojamas. Mano manymu, naujų šeimininkų paieškos nebenaudojamiems drabužiams bei aksesuarams tikrai skatina atsakingą vartojimą, kurį ypatingai mados pramonėje turime skatinti. Tai galimybė prisidėti prie itin svarbių pokyčių. Taip pat tai ir vieta praleisti laiką su bendramintėmis, susipažinti bei pabendrauti su renginio lankytojais ir matyti, kaip atrasti „perliukai“ prikeliami naujam gyvenimui“ – teigia savo spintą jau antrą kartą atversiantis modelis Julija Steponavičiūtė.


Reda Mickevičiūtė, organizatorių nuotr.

Irina Cybina, organizatorių nuotr.

Savo spintos turinį šį šeštadienį atvers žinoma manekenė ir dizainerė Renata Mikailionytė, fotografės Reda Mickevičiūtė ir Vika Paškelytė, stilistės Irina Cybina bei Giedrė Anužytė, tinklaraštininkė Kristė Stankevičiūtė, dizainerė Erika Paulauskė ir kt.

„Fashionistas Meet Up Vol. 2“ vyks lapkričio 25 d. prekybos centre „GO9“ 3 a., Vilniuje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis