Irena Starošaitė: pirmenybę teigiu praktiškiems drabužiams

I.Starošaitės žavesys atsiskleidė mados fotosesijoje.

Artėjant gražiausioms žiemos šventėms žinoma atlikėja Irena Starošaitė savo gerbėjams parengė ne vieną siurprizą. Dainininkė ruošia jaukias šventines programas, netrukus pristatys savo naująją dainą, be to, tapo ir mados fotosesijos veidu.

Organizatorių nuotr.

I. Starošaitė prisipažino, kad pozuoti mados fotosesijai jai teko pirmą kartą. „Pirmenybę teikiu judesių nevaržantiems ir praktiškiems drabužiams, nes dažnai tenka praleisti laiką automobilyje, tad mano spintoje ilgų kailinių nerastumėte. Mieliau renkuosi trumpą patogią odinę striukę arba kailinę liemenę. Na, o kailiniai aksesuarai, man regis, visuomet papildo ir sušildo kiekvienos moters stilių“, – sakė dainininkė, galinti pasigirti ne tik nepriekaištingu stiliaus pojūčiu, bet ir puikia figūra.

Organizatorių nuotr.

Jau kuris laikas amžiui nepavaldi atlikėja savo geros išvaizdos receptu vadina linijinius šokius. „Tai ir malonus laiko praleidimas, ir geros nuotaikos užtaisas, ir azartas, kai dalyvauji varžybose,” – įsitikinusi I.Starošaitė, dalyvavusi ir laimėjusi ne vienas linijinių šokių varžybas.

Organizatorių nuotr.

„Irena – itin elegantiška, visada pasitempusi, nestokojanti išorinio ir vidinio žavesio moteris“, – kodėl naujos kolekcijos fotosesijos veidu pasirinko būtent šią atlikėją, paaiškino Lena Vitkauskienė, mados namų „Eksa“ drabužių kūrėja.

Organizatorių nuotr.

Kaip pasakojo dizainerė, šiųmetė mados namų kolekcija – linksma, spalvinga, pritaikyta permainingiems orams. Be viršutinių drabužių gausu ir flisuotų sijonėlių, originalių suknelių, taip pat kailinių kuprinių bei įvairiausių kitų aksesuarų.

Organizatorių nuotr.

„Kailinius paltus įprasta matyti vienspalvius, klasikinių spalvų, tačiau šioje kolekcijoje derinami įvairesni, drąsesni atspalviai, kitoniški raštai, naudojamos aplikacijos, kašmyro medžiaga. Šios idėjos ir inspiravo kolekcijos pavadinimą – „Žiemos išdaigoms“, – sakė kūrėja, kurianti skoningoms, elegantiškoms moterims, vertinančioms neperkrautą, saikingą stilių.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis