Ką vilkėti lapkritį: 7 stiliaus idėjos šaltoms rudens dienoms

Artėjant rudens pabaigai, vis sunkiau sugalvoti, ką gi apsirengti, kad būtų ne tik šilta, bet ir gražu. Karščiausios sezono tendencijos jau kiek pabodo, o mėgstamiausi nauji drabužiai nebeteikia tiek džiaugsmo, kaip kad ką tik juos įsigijus. Jei trūksta stiliaus įkvėpimo, pasisemkite jo čia – štai septyni rudens deriniai, galintys net vėsų orą paversti mielu.

ROŽINIAI SLUOKSNIAI

Turbūt girdėjote, kad viens madingiausių būdų derinti drabužius šį sezoną yra vilkėti panašių atspalvių drabužius. Jei jau pabodo smėliniai ir pilki drabužiai, išbandykite rožinį įvaizdį. Plačios kelnės, šiltas megztukas ir rausvas paltas kurs jaukų ir išskirtinį rudens stilių.

BERETĖ + LANGUOTAS ŠALIKAS + RAUDONI AULINUKAI

Lietuvos klimatas priverčia paltą nešioti didžiąją metų dalį. Tad ką daryti, kad jis nepabostų? Geriausias sprendimas tam yra aksesuarai. Pakeitusi galvos apdangalą, šaliką ar batus, atrodysite vis kitaip. Kuo ryškesni aksesuarai, tuo daugiau gyvybės suteiksite klasikiniam savo paltui.

A post shared by Camille Charrière (@camillecharriere) on Nov 1, 2017 at 2:02am PDT

LANGUOTAS ŠVARKAS + RUSVAS MEGZTINIS

Balti marškiniai ir juodas švarkas yra nemirtinga klasika, tačiau šis derinys lengvai gali virsti panašiu į nuobodžią uniformą. Stilingas pokytis vėlyvą rudenį būtų marškinius pakeisti į lengvą megztuką, o juodą švarką į madingai languotą jo giminaitį.

PŪKINĖ STRIUKĖ + ILGA SUKNELĖ + SPORTBČIAI

Nepalikite mėgstamos pūkinės striukės tik savaitgaliams. Ją galite vilkėti ir su tokiais romantiškais drabužiais kaip midi ilgio sijonas bei raukiniais puošta ilga suknelė. Kasdieniškam įvaizdžiui rinkitės masyvius sportinius batelius, avimus su šiltomis kojinėmis, puošniam – lyg kojinė prigludusius smailianosius aulinukus.

PLATĖJANTYS DŽINSAI + ILGINTAS ŠVARKAS

8-tojo dešimtmečio stilistikos įkvėpti drabužiai dabar labai madingi, tad platėjantys džinsai ir klubus dengiantis švarkas yra nenugalimas stiliaus derinys. Be to, jis tiks toms, kurios siekia atrodyti aukštesnės, lieknesnės. Tokie priedai kaip griežtų formų, struktūriška rankinė ir beretė pavers madingiausia moterimi kad ir kur bebūtumėte.

BALTAS DIRBTINIO KAILIO PALTAS + BALTI DŽINSAI

Kas sakė, kad balti džinsai tinka tik vasarai? Žiemą jie atrodo dar stilingiau, nes puikiai dera su minkštais audiniais bei rusva, pilkšva, juoda, smėline spalvomis. Derinkite su tvirtais aulinukais bei pliušinio meškino kailį primenančiais dirbtinio kailio kailiniais. Smulkūs papuošalai bei paštininko stiliaus kepurė pridės dar daugiau žavesio.

ODINĖS KELNĖS + DŽINSINIS ŠVARKELIS

Būtų sunku rasti moterį, kuri savo spintoje neturi odinių kelnių ir džinsinio švarkelio. Tai lengvai derinami, prie daugelio drabužių modelių tinkantys drabužiai, kurie puikiai atrodo ir dėvimi kartu. Megztinis aukštu kaklu ir ant pečių užmestas šiltas paltas padės užbaigti šiltą ir stilingą rudens drabužių derinį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis