Pasirodė ilgai lauktos išskirtinės kolekcijos nuotraukos

Populiarusis prekių ženklas kasmet pristato naują, kartu su žymiu dizaineriu kurtą kolekciją. Šiemet bendradarbiavimui pasirinkti mados namai „Erdem“.

„Tai yra tikrai išskirtinė kolekcija, todėl norėjau šios kolekcijos nuotraukose palikti šiek tiek paslaptingumo. Savo darbuose man labiausiai patinka perteikti siurrealizmo netikėtumą ir detalėmis sustiprinti aplinkos, kurioje yra pozuojama, įvaizdį – pavyzdžiui, pakabinti gėles aplink pozuojantį modelį ir taip sukurti įrėminimo iliuziją“, – savo įspūdžiais dalinasi fotografas Michail Pudelka.

„ERDEM x H&M“
„ERDEM x H&M“
M. Pudelkos nuotr.

„ERDEM x H&M“
„ERDEM x H&M“
M. Pudelkos nuotr.

„ERDEM x H&M“
„ERDEM x H&M“
M. Pudelkos nuotr.

Kartu su Erdem ir „H&M“, fotografas M. Pudelka nuotraukose vaizduoja stipriai jaučiamą Anglijos dvasią, o kolekcijos fotosesijos vieta – senoviniai, tačiau itin didingi rūmai, buvo pasirinkti neatsitiktinai. Šioje vietoje buvo filmuojamas ir Baz Luhrmann režisuotas naujosios kolekcijos trumpametražis filmas.

„ERDEM x H&M“
„ERDEM x H&M“
M. Pudelkos nuotr.

„Buvo labai malonu stebėti, kaip Michal savo nuotraukose perteikia šios kolekcijos nuotaiką. Man be galo patiko, kaip fotografas žaisdamas su skirtingomis detalėmis, tokiomis kaip gėlės, dar labiau sustiprino kolekcijos įvaizdį“, – džiaugėsi mados namų „Erdem“ įkūrėjas Erdem Moralıoğlu.

Visą kolekciją galite pamatyti čia:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis