Patarimai, kaip sukurti ilgesnių kojų įspūdį

Nuo tinkamo palto ilgio, iki teisingo batų kulnų aukščio, štai keli patarimai, kaip vizualiai pailginti jūsų siluetą.

Jei esate žemo ūgio ir negalite pasigirti ilgomis kojomis, nėra reikalo liūdėti. Tinkami stiliaus pasirinkimai gali sukurti ilgesnių kojų iliuziją ir tai jokiu būdu nereiškia, kad turėsite atsisakyti naujausių tendencijų.

Štai drabužiai, kuriuos madingos neaukštos moterys turėtų inkorporuoti į savo stiliaus rutiną:

TRUMPAS SIJONAS

Ilgi, žemę šluojantys drabužiai yra jūsų priešai. Daug geresnį stiliaus rezultatą pasieksite dėvėdama trumpą sijoną. Ji derinkite su smailianosiais aulinukais ir šiltu megztiniu aukštu kaklu.

DŽINSAI AUKŠTINTU JUOSMENIU

Džinsai, kurių juosmuo yra aukštesnis sukurs ilgesnių kojų ir trumpesnio liemens įspūdį. Žinoma, galite vilkėti ir kelnes ar kiulotus, tik įsitikinkite, kad jų juosmuo yra aukštesnis nei vidutinis.

DIRŽAS

Juoskite savo juosmenį diržu visada, kai tik galite. Šis paprastas stiliaus triukas akimirksniu pakeis jūsų kūno proporcijas ir sukurs ilgesnių kojų iliuziją.

ILGAS PALTAS

Ilgas paltas yra vienas mėgstamiausių neaukštų aktorių bei mados pasaulio žvaigždžių drabužių. Jis akimirksniu sukuria aukštesnio ir ilgesnio silueto įspūdį, be to, atrodo labai stilingai.

DRYŽUOTOS KELNĖS

Nieko čia naujo – vertikalūs dryžiai ilgina, vizualiai ištempia siluetą, tad yra nepamainomi toms, kurios siekia atrodyti aukštesnės.

TRUMPI AULINUKAI

Batai, pasibaigiantys aukščiau kelių, ar ties blauzdos viduriu tinka tik ilgoms kojoms. Jei nenorite atrodyti dar žemesnė, nei esate, ieškokite trumpų aulinukų su bent šiokiu tokiu kulnu.

Šie drabužių derinimo būdai padės sukurti ilgesnių kojų iliuziją:

ĮVAIZDĮ PABAIKITE TRUMPINTU ŠVARKELIU

Kad ir ką vilkėtumėte, ant pečių užmestas šiek tiek trumpintas švarkelis akimirksniu sukurs trumpesnio liemens, taigi ir ilgesnių kojų įspūdį. Atkreipkite dėmesį, kad švarkelis būtų liemenuotas ir ne per daug laisvai krentantis.

KELNIŲ SPALVĄ DERINKITE PRIE BATŲ

Tos pačios spalvos kelnės bei batai sukurs ilgą, vientisą linija, taigi kojos atrodys ilgos ir grakščios. Laikykitės tamsių tonų – jie dar ir vizualiai lieknins siluetą.

JEI ABEJOJATE – RINKITĖS VIENSPALVIUS DRABUŽIUS

Vilkėdama vienspalvius drabužius leisite akiai matyti vieną ilgą liniją, o tai vizualiai pridės ūgio. Nesvarbu kokią spalvą pasirinksite, pilką, smėlinę ar klasikinę juodą, efektas bus ryškus ir labai stilingas.

A post shared by Elin Kling (@elinkling) on Oct 3, 2017 at 4:38am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis