Atskleista gudrybė, kaip Kate Middleton pavyksta nuo ryto iki vakaro avėti aukštakulnius ir nepavargti

Kate Middleton yra viena tų moterų, kurios kelia susižavėjimą. Ji visada nepriekaištingai apsirengusi, susišukavusi ir pasidažiusi, o nuo jos veido šypsena nedingsta net visą dieną praleidus su aukštakulniais. Kaip Kembridžo hercogienei pavyksta ilgas valandas stovėti su aukštakulniais ir nepavargti?

Smėliniai, juodi, pilki bei tamsiai mėlyni bateliai vidutinio aukščio kulniuku yra neatsiejama K. Middleton garderobo dalis. Moteris juos renkasi įvairiausiomis progomis ir aukštakulnių neatsisako net ant rankų laikydama mažąją princesę Charlottę ar dalyvaudama ilgas valandas trunkančiame oficialiame vizite. Dar daugiau – K. Middleton tai daro laisvai ir gracingai, lyg avėtų patogius sportbačius, o ne batelius aukštais kulnais.


Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais Lenkijoje
Princas Williamas ir Kate Middleton su vaikais Lenkijoje
Vida Press


Tai ne vieną mūsų priverčia susimąstyti – kaip jai tai pavyksta? Pasirodo, Kembridžo hercogienė naudoja slaptą, plika akimi nepastebimą ginklą, tai – odiniai padeliai.


Pasak portalo „Vanity Fair”, K. Middleton itin pamėgo britų dizainerės Rachel Bowditch kuriamo prekių ženklo „Alice Bow” padelius. Šie įvairiaspalviai padeliai yra specialiai sukurti aukštakulniams bateliams, jie nepastebimai priglunda prie bato pado ir jį paminkština. Padeliai prilimpa prie bato, taip juos avinčiai moteriai suteikdami dar daugiau komforto. Kuriami iš itališkos odos, jie gaminami Anglijoje.


„Alice Bow” padeliai, gamintojo nuotr.


Neįvardytas šaltinis atskleidė, kad hercogienė taip pamėgo padelius, kad užsisakė net keletą jų pakuočių. Kaip jau tapo įprasta, į viešumą išlindus faktui apie naują mėgstamą K. Middleton prekių ženklą, jo pardavimai šovė į viršų.

Kol kas trečio vaikelio besilaukianti K. Middleton vengia viešumos, bet neabejotina, kad geriau pasijutusi ir vėl grįžusi prie karališkosios šeimos pareigų, Kembridžo hercogienė mielai naudosis pamėgtais odiniais aukštakulnių padeliais.

K. Middleton mėgstamų aukštakulnių galerija:



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis