Venecijos kino festivalio stilius – ryški viena tendencija (FOTO)

74-tasis Venecijos kino festivalis – kino pasaulio šventė ir proga pasižvalgyti į žymiausias industrijos atstoves, vilkinčias talentingų dizainerių kūrinius iš naujausių jų kolekcijų. Šiemet festivalio mados kryptis buvo aiški, tai – pastelė.

Nuo 1932-ųjų metų rengiamas Venecijos kino festivalis yra seniausias ir turbūt romantiškiausias pasaulyje. Jis atsirado kaip Venecijos bienalės dalis, tad nieko keisto, kad yra smarkiai susipynęs su meno pasauliu. Nors šis festivalis žvaigždžių kiekiu bei svarumu gal kiek atsilieka nuo tokių kino apdovanojimų pasaulio gigantų kaip „Oskarai“, raudonojo kilimo mados čia ypatingos: Venecijos kanalais į premjeras keliaujančios žvaigždės mielai renkasi romantiškai aplinkai tinkamas išskirtines sukneles.

Vida Press

Šiemet ant raudonojo kilimo dominavo rausvi, pilkšvi, melsvi pasteliniai atspalviai. Netrūko ir kitų romantiškų detalių: lengvų audinių, smulkių siuvinėjimų, gėlių aplikacijų, laisvai krentančių raukinių. Nerūpestingai sušukuoti plaukai taip pat buvo patys populiariausi – žvaigždės plaukus suko į netvarkingus kuodus arba leido jiems ant pečių kristi laisvomis garbanomis.

Vienas daugiausiai dėmesio susilaukusių raudono kilimo pasirodymų – neseniai po dvynukų gimimo į viešumą grįžusi Amal Clooney, kuri filmo premjerai pasirinko alyvų atspalvio mados namų „Atelier Versace“ suknelę. Žaviai moteriai asistavo jos vyras, aktorius ir režisierius, Georgas Clooney.

Georgas Clooney ir Amal Clooney
Georgas Clooney ir Amal Clooney
Vida Press

Dar viena raudonojo kilimo žvaigždė – aktorė Jennifer Lawrence, kurios raudonojo kilimo įvaizdis mados kritikų buvo sulygintas su tinkamu princesei. Jauna moteris vilkėjo aukštosios mados suknelę iš mados namų „Dior“ ir atrodė nuostabiai.

Javieras Bardemas ir Jennifer Lawrence
Javieras Bardemas ir Jennifer Lawrence
Vida Press

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Vida Press

Aktorė, komisijos narė Rebecca Hall festivalio metu pademonstravo ne vieną stilingą įvaizdį. Vienas žaviausių – persikų atspalvio mados namų „Prada“ kūrinys.

Rebecca Hall
Rebecca Hall
Vida Press

Seksualų įvaizdį rinkosi festivalyje dalyvavusios manekenės bei tinklaraštininkės: „Victoria's Secret“ modelis Stella Maxwell vilkėjo rausvą šilko suknelę aukštu skeltuku, o žymi tinklaraštininkė Chiarra Ferragni bei modelis Bianca Balti stebino stilingomis trumpomis suknelėmis su šleifu nugaroje. Tiesa, ir šių Venecijos kino festivalio viešnių suknelės žavėjo švelniomis, pastelinėmis spalvomis.

Stella Maxwell
Stella Maxwell
Vida Press

Chiarra Ferragni
Chiarra Ferragni
Vida Press

Bianca Balti
Bianca Balti
Vida Press

Venecijos kino festivalis
Venecijos kino festivalis
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis