Rudens tendencijos: viskas, ką reikia žinoti apie naująjį sezoną

Štai ką norėsite dėvėti kitus šešis mėnesius.

Šį sezoną nerasite vieno pagrindinio silueto ar spalvos. Dizaineriai ir vėl kviečia švęsti savo individualumą ir rinktis tą mados kryptį, kuri yra jums priimtiniausia. Gera žinia – daugelis tendencijų yra lengvai pritaikomos, atitinkančios šiuolaikinės moters poreikius ir tinkamos šaltajam sezonui. Kai norėsis jaukumo, atsigręžkite į jaukius audinius (aksomą, velvetą) ir šiluma apgaubiančius drabužius (minkštus kailius, šiltus megztinius), laisvalaikį nepakeičiamas bus dvigubas džinsas, ypatingoms šventėms rinkitės metalo, sidabro blizgesį ir plunksnų dekorą, na, o darbe neišsiversite be languoto kelnių kostiumo. Atrinkome devynias tendencijas, kurios bus aktualiausios.

KOSMOSAS

Nežinia kodėl, bet dizaineriai nusprendė, kad šį sezoną madinga viskas, kas susiję su kosmosu. Lakuoti sidabro spalvos audiniai, drabužių dekoravimas žvaigždėmis, planetomis ar netgi kosmonautais – visa tai buvo pastebima ant rudens sezono kolekcijų podiumų.

Paco Rabanne
Paco Rabanne
Vida Press

AKSOMAS IR KORDINIS VELVETAS

Atrodo, praėjusio šaltojo sezono favoritas, aksomas, bus madingas ir šiemet. Dizaineriai dar nepasiruošę atsisveikinti su prabangiu, švelniu audiniu, o ištroškusioms naujienų šį rudenį siūlo ir jo giminaitį – kordinį velvetą. Šis ilgą laiką užmarštyje tūnojęs audinys taps rudens sezono mėgstamiausiuoju.

Mulberry
Mulberry
Vida Press

IŠ VAIKINO SPINTOS

Turbūt stilingiausias derinys: kažkas moteriško ir kažkas griežto, vyriško. Rudens sezoną derinkite per didelį, plačių pečių švarką ir prigludusią suknelę ar laisvai krentantį kelnių kostiumą ir aukštakulnius batelius. Teguvuoja kontrastas!

Fendi
Fendi
Vida Press

ŽIEMOS GĖLĖS

Floristikos motyvai šiemet išgyvena pakilimą – itin madingi pavasarį, tokie jie bus ir rudenį. Tiesa, šaltojo sezono gėlės kiek kitokios, jos raizgosi lyg vijokliai, yra tamsiame fone, atrodo lyg būtų vintažinės.

Tory Burch
Tory Burch
Vida Press

DIRBANTI MERGINA

Madingi kelnių kostiumai, sijono kostiumai, langeliai, kvadratiniai švarko pečiai – viskas, kas siejasi su darbo apranga. Madingiausias kostiumėlis būtų visų šių savybių visuma: pilkas, languotas, struktūriškas.

Calvin Klein
Calvin Klein
Vida Press

PŪKUOTI KAILIUKAI

Kailiai labai madingi, o pagrindinės stiliaus kryptys dvi: ryškiaspalviai ir lyg laukinių žvėrių. Pirmieji – ryškūs, pūkuoti, puikiai atrodo sujuosti diržu. Antrieji – masyvūs, juodi, rudi arba pilki.

Michael Kors
Michael Kors
Vida Press

DVIGUBAS DŽINSAS

Jei manote, kad vilkėti džinsus bei to paties audinio švarką yra neskoninga, pagalvokite dar kartą. Rudenį džinsus norėsite vilkėti kaip komplektą. Variantų gausybė ir visi jie yra labai madingi: džinsai ir džinsiniai marškiniai, džinsai bei džinsinis švarkas, džinsai su petnešomis ar netgi džinsinis kombinezonas!

Au Jour Le Jour
Au Jour Le Jour
Vida Press

PLUNKSNOS

Neabejotina, kad plunksnos bus šių metų švenčių sezono hitas. O iki tol dizaineriai siūlo atkreipti dėmesį į plunksnomis dekoruotus palaidinių pečius, suknelių apačias, paltų detales, batus ar aksesuarus.

JW Anderson
JW Anderson
Vida Press

PALIKIMAS

Siuvinėjimai, nertiniai, kutai, tradiciniai raštai ir folkloras – šį sezoną dizaineriai atsigręžė į savo šaknis bei Amerikos, Didžiosios Britanijos kostiumo istoriją. Rezultatas – gausus detalių, eklektiškas ir atkreipiantis dėmesį.

Alexander McQueen
Alexander McQueen
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis