Olivia'os Palermo stiliaus triukai – jais pasinaudoti galite ir jūs

Olivia Palermo yra viena tų moterų, kurios visada atrodo nepriekaištingai. Nesvarbu, ar ji sėdi mados pristatymo pirmojoje eilėje, ar su vyru vaikšto Niujorko gatvėmis, O. Palermo stilius įkvepia. Ko galime iš jos pasimokyti?

1. Laisvai krentantį drabužį juoskite diržu

Diržas neleidžia platiems drabužiams užgošti juos vilkinčio žmogaus, tai itin aktualu smulkaus sudėjimo O. Palermo. Moteris mėgsta vilkėti laisvai krentančias sukneles bei megztinius, tiesa, ji niekada nepamiršta liemens paryškinti stilingu diržu.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

2. Jei abejojate – rinkitės juodą ir baltą

Mada keičiasi, kiekvienas sezonas pristato vis naujas madingas spalvas, tačiau vienas dalykas išlieka. Tai – klasikinės, elegantiškos balta ir juoda. Šis derinys nėra pavaldus laikui, todėl juo pasitikėti galite bet kuria proga.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

3. Puikiai sukirptas švarkas ar liemenė akimirksniu suteiks elegancijos

Net toks derinys kaip džinsai ir megztinis akimirksniu taps elegantiškas, kuomet jį papildysite puikiai sukirptu švarkus, liemene ar paltu. O. Palermo dažnai vilki įvairias švarkų bei liemenių variacijas ir visada atrodo nepriekaištingai.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

4. Jei norite išlaikyti nerūpestingumo aurą, avėkite žemakulnius

Tai puikus stiliaus triukas, padėsiantis niekuomet neatrodyti per daug puošniai. Šeik tiek nerūpestingumo nekenkia jokiam įvaizdžiui, greičiau atvirkščiai, todėl jei jaučiatės šiek tiek per daug pasipuošusi, aukštakulnius keiskite žemakulniais.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

5. Ryški rankinė neutralių atspalvių ansambliui akimirksniu suteiks gyvybės

Vaiskios spalvos, įdomaus dizaino, ar kitaip dėmesį atkreipianti rankinė eklektiškame derinyje gali atrodyti pigiai, tačiau ramių, neutralių spalvų ansambliui suteiks taip reikiamos gyvybės. O. Palermo meistriškai derina ryškią, struktūrišką rankinę ir neutralių spalvų, minkštai krentančių audinių drabužius.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

6. Kai derinate skirtingus raštus, išlaikykite panašią spalvų paletę

Tarpusavyje derinti skirtingų raštų drabužius – menas, reikalaujantis nepriekaištingo stiliaus pajautimo. Vis dėlto yra viena gudrybė, smarkiai palengvinanti šią užduotį: jei vienu metu vilkite kelis skirtingų raštų drabužius, tegu jie priklauso tai pačiai spalvų paletei. Imkite pavydį iš O. Palermo, jis visada laikosi šios taisyklės ir atrodo puikiai.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

7. Ilgą sijoną vilkėkite su panašaus atspalvio palaidine

O. Palermo mėgsta dėvėti ilgus bei vidutinio ilgio sijonus. Jos stiliaus triukas – rinktis palaidinę, kurios atspalvis labai panašus į sijono. Taip sukuriama vienos ilgos linijos iliuzija ir vizualiai išilginama moters figūra.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

8. Savitą stilių išlaikykite aksesuarų pagalba

O. Palermo visada išlaiko savitą stilių. Kaip jai tai pavyksta? Vienas būdų – niekada nepamiršti aksesuarų. Net vilkėdama tokį kasdienišką derinį kaip džinsai ir džinsiniai marškiniai, ji sau būdingo puošnumo suteikia priderinusi spalvingą rankinę ir madingus batelius trumpais kulniukais.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

9. Batelius visada galite derinti prie vilkimo drabužio

Netikėkite tais, kurie teigia, kad batelius derinti prie rankinės ar palaidinės – atgyvena. O. Palermo savo stiliumi įrodo, kad toks stilius gali atrodyti ne tik elegantiškai, bet ir labai moderniai, viskas priklauso nuo to, kokias dar detales pasirinksite.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
AP / Scanpix

10. Kai norite išsiskirti rinkitės masyvų kaklo vėrinį

Masyvus vėrinys akimirksniu į jus atkreips aplinkinių dėmesį, ypač jei jį segėsite ant vienspalvio drabužio. Išbandykite O. Palermo stiliaus idėją ir vėrinį derinkite su megztiniu aukštu kaklu – atrodysite labai orginaliai.

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis