Šiltam orui tinkama biuro apranga: 3 pasiūlymai

Biuro apranga nėra sudėtingas dalykas: svarbiausia turėti klasikinių drabužių pagrindą, o tada belieka jį maišyti, pridėti norimus aksesuarus ir avalynę. Tačiau ką biure vilkėti, kai termometro stulpelis netikėtai šauna į viršų? Štai trys pasiūlymai, padėsiantys nepasimesti.

Visą vasarą darbe praleidusios su drabužiais, kuriuos vilkėjote ir pavasarį (ir greičiausiai vilkėsite ir ankstybą rudenį) staiga smogus karščio bangai susidūrėme su problema – kaip suderinti darbo aprangą ir netikėtai sušilusį orą?

Svarbiausia: nepamiršti, kad darbo aplinka labai skiriasi nuo laisvalaikio. Čia nepageidaujamos paplūdimio suknelės, šlepetės per pirštą, trumpi šortai ar perregimos palaidinės – visus šiuos drabužius pasilikite atostogoms. Planuodama biuro aprangą atkreipkite dėmesį į klasikines spalvas, lengvus, natūralius audinius ir laisvai krentančius siluetus. Patogiausiai jausitės avėdama plokščiapadžius batelius, tačiau jei biure savęs su tokiais neįsivaizduojate, rinkitės tokius, kurių kulnas būtų platus ir stabilus.

Štai kelios biuro aprangos idėjos šiltoms vasaros dienoms:

BALTI MARŠKINĖLIAI + ODINIS SIJONAS + BATELIAI MASYVIU KULNU

Palaidinė „H&M“, sijonas „Mango“, laikrodis „Cluste“, bateliai „Topshop“, gamintojų nuotr.

KIULOTAI + ŠILKO PALAIDINĖ + ĮSPIRIAMI BATELIAI



Kiulotai „H&M“, užrašų knygelės „Studiosarah“, palaidinė „Max Mara“, įspiriami bateliai „Zara“, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

JUODA PALAIDINĖ + LINO SIJONAS + BASUTĖS


Sijonas „Diane fon Furstenberg“, palaidinė „Zara“, basutės „Dolita“, gamintojų ir net-a-porter nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis