3 vasaros batelių tipai, kuriems negali atsispirti madingiausios prancūzės

Prancūzių stilius – neišsemiamas įkvėpimas moterims iš viso pasaulio. Iš jų galime pasimokyti nerūpestingos elegancijos ir sugebėjimo net ryškiausias, populiariausias tendencijas nepastebimai įvesti į savo asmeninį stilių. Kokie bateliai patraukė šių stilingų moterų dėmesį 2017-ųjų vasarą?

ESPADRILĖS SU PLATFORMA

Aplink čiurną apvyti raišteliai, pinta platforma ir bohemiško stiliaus audinys – šie bateliai yra tikras prancūziško nerūpestingumo simbolis. Nenuostabu, kad juos mielai avi kone visos Prancūzijos mados tinklaraštininkės. Jos šiuos batelius derina su romantiško stiliaus suknelėmis, sijonais bei trumpintais džinsais.

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on May 14, 2017 at 11:12am PDT


A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on Jul 10, 2017 at 5:55am PDT

ĮSPIRIAMI BATELIAI

Įspiriami bateliai yra viena ryškiausių šiltojo sezono tendencijų, jai neabejingos ir žaviosios prancūzės. Jos mielai avi tiek sportinio stiliaus, baseino šlepetes primenančius batelius, tiek puošnų, blizgaus satino apavą. Įspiriami bateliai visai aprangai akimirksniu suteikia nerūpestingumo, kad ir kokie puošnūs bebūtų, taigi puikiai atrodo, kai yra derinami su kiulotais, suknelėmis, šortais.



BATELIAI SU MASYVIU, KIRSTU KULNU

Plonas batelių kulnas – seksualus, puošnus, elegantiškas. Tačiau prancūzėms daug artimesnis patogus ir ne toks išpuoselėtas stilius. Galbūt dėl šios priežasties jos taip pamėgo batelius su vidutinio aukščio masyviu kulnu. Jie patogūs, stilingi, tačiau, kaip ir įprasti bateliai plonu kulnu, ilgina kojas, įvaizdžiui suteikia moteriškumo. Šie bateliai atrodo labai stilingai, kai yra avimi su laisvai krentančiomis kelnėmis bei gėlėtomis, romantiškomis suknelėmis.

A post shared by Adeline Rapon (@adelinerapon) on Jun 16, 2017 at 10:59am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis