Naujausia Audronės Bunikienės kolekcija – elegantiškai, gyvenimą mylinčiai moteriai (FOTO)

A. Bunikienė savo rafinuota elegancija ir gyvenimo džiaugsmu įkvepia daugybę Lietuvos moterų. Naujosios dizainerės kolekcijos tikslas – ne tik papuošti moterį, bet ir suteikti jai sparnus.

„La Dolce Vita“ (liet. Saldus gyvenimas) – tai naujausia dizainerės kolekcija bei jos gyvenimo kredo. Pasak A. Bunikienės, kiekvienos mūsų gyvenimas yra šviesus tiek, kiek mes pačios jį nuspalviname. Optimizmu trykštanti dizainerė tiki, kad jos kurtos suknelės jas vilkinčią moterį gali pakylėti, suteikti pasitikėjimo savimi, priversti pasijausti išskirtine.

Nerijus ir Gintarė

Naujausią kolekciją dizainerė paskyrė „elegantiškai, skriejančiai, gyvenimą mylinčiai moteriai, gyvenančiai nuostabiame savo svajonių dvare, šalia kurio žydi alyvos ir kiti kvapniausi žiedai“.

Žiedų tema A. Bunikienei yra neišsemiama, kaip pati pripažino, sodas yra vieta, kur ji kasdien atsipalaiduoja, atsigauna po dienos darbų. Ir būtent asmeniniame dizainerės sode augančios gėlės įkvėpė spalvinę naujausios jos kolekcijos gamą. Pasak dizainerės, jos kūriniai kiekvienai moteriai leis pasijausti „nuostabiausia karaliene, savo gyvenimo šeimininke, svajotoja gražiausiame sode“.

Nerijus ir Gintarė

Nerijus ir Gintarė

Nerijus ir Gintarė

Elegancija yra išskirtinis dizainerės kūrybos bruožas, šios kolekcijos stilius – ne išimtis. Kolekcijoje dominuoja švelnūs, pasteliniai spalvų tonai, klasikiniai, laikui nepavaldūs kirpimai ir grakščias moters linijas paryškinantys siluetai. Suknelių ir kostiumėlių audiniai taip pat labai moteriški ir elegantiški: lengvai krentantis šilkas, prie kūno švelniai priglundantys nėriniai, batistas.

Nerijus ir Gintarė

Dizainerė tiki, kad jos klientės naujausios kolekcijos sukneles pritaikys tiek kasdienybėje, tiek gražiausiose gyvenimo šventėse.

Visa naujausia A. Bunikienės kolekcija – fotogalerijoje.

Nuotraukos: Nerijus ir Gintarė
Makiažas: makiažo studija „Feministė“ ir Karolina Daukšytė
Šukuosenos: „Grožio Galerija“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis