Victorios Beckham stiliaus triukai, kuriuos galėsite pritaikyti jau šiandien

Victoria Beckham visada atrodo elegantiška ir pasitempusi. Kaip jai tai pavyksta? Išskyrėme dešimt stiliaus pamokų, kurių galime pasimokyti iš šios stilingos dizainerės.

1. Mažiau yra daugiau


Švarios linijos, nesudėtingi siluetai ir klasikiniai aksesuarai kuria modernų ir kartu elegantišką įspūdį. „Aš mėgstu minimalistinį, ne per daug sudėtingą ar perkrautą stilių,“ – portalui „Refinery29“ yra sakiusi V. Beckham.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


2. Marškinėliai su užrašais – ne vien paauglėms


Skrydžiui lėktuvu V. Beckham pasirinko savo pačios kurtus patogius marškinėlius su užrašu „Fashion stole my smile“ (liet. „Mada pavogė mano šypseną“). Ironišką drabužį (V. Beckham dažnai susilaukia komentarų dėl savo retai parodomos šypsenos) dizainerė vilkėjo kartu su plačiomis, žemę siekiančiomis kelnėmis ir tamsiais akiniais nuo saulės.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


3. Žydra yra naujoji juoda


Paryžiaus mados savaitės metu V. Beckham vilkėjo daug žydros spalvos: ji buvo užfiksuota vilkinti žydrą palaidinę, marškinėlius, žydrus aukštakulnius. Dizainerė parodė, kad vaiski žydra puikiai dera prie kitų intensyvių spalvų, tokių kaip oranžinė, geltona, raudona.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


4. Jei abejojate – rinkitės baltus marškinius


Balti marškiniai tinka beveik prie visko. V. Beckham juos derina su plačiomis ar prigludusiomis kelnėmis, pieštuko silueto ar laisvai krentančiais sijonais. Būtent baltus marškinius ji priderino prie vidutinio ilgio aksominio sijono leisdama laiką Paryžiuje.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


5. Visada įvertinkite proporcijas


V. Beckham meistriškai valdo drabužių proporcijas. Ji žino, kad sijonas paaukštintu liemeniu vizualiai ilgina kojas, o kūno spalvos bateliai dar labiau sustiprina šį efektą. Proporcijų pagalba Beckham dažnai atrodo aukštesnė, nei iš tiesų yra (jos ūgis – tik 1,63 cm), tai moteris pasiekia vilkėdama midi ilgio sijonus, ilgintas kelnes bei tos pačios spalvos drabužius.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
MavrixPhoto / Scanpix


6. Renkitės protingai


Jei laukia įtempta diena, aptemptus drabužius bei aukštakulnius palikite namie, o vietoj jų pasirinkite laisvai krentančius rūbus ir patogią avalynę. Nors V. Beckham yra žinoma dėl savo meilės aukštakulniams, kartais ji neatsisako žemakulnių sportbačių ir basučių.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


7. Vienu metu bandykite tik vieną tendenciją


Madingą, ties klubu susegamą sijoną V. Beckham vilki su laiko patikrintais drabužiais ir aksesuarais: smailianosiais bateliais, plonu megztuku ir mini rankine. Juk įvaizdis „apsivilkau viską kas šiuo metu madinga“ nedera su elegantiško minimalizmo estetika.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


8. Nenuvertinkite aksesuarų galios


Ryškus, išskirtinis aksesuaras gali tapti įvaizdžio ašimi. Beje, V. Beckham garsėja kaip klasikos mėgėja, tačiau kartais elegantišką derinį praskaidrina įdomios formos rankine ar netikėto audinio (pavyzdžiui: kailio) delnine.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


9. Jei vilkite vienos spalvos derinį, atidenkite šiek tiek kūno


V. Beckham žino, kad ryškios spalvos derinys nuo galvos iki kojų gali tarsi „praryti“ žmogų, kuris jį vilki, todėl niekada nepamiršta parodyti riešų ir kojų kulkšnių. Matomos rankos ir dalis kojų neleidžia drabužiui užgožti jį vilkinčios moters. Ši taisyklė galioja ir didelio dydžio (angl. oversize) drabužiams.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


10. Kai drabužis atrodo lyg iš vyro spintos, jam reikia super moteriškų detalių


Vilkėdama vyriškos mados įkvėptą kostiumėlį V. Beckham jį pavertė moterišku ir netgi seksualiu. Tai ji padarė priderinusi plono audinio palaidinę gilia iškirpte, grakščius batelius ir nedidelę rankinę.


Victoria Beckham
Victoria Beckham
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis