Patogiausia visų laikų tendencija: nebenorėsite rengtis nieko kito

Mados pasaulis mėgsta kaitą, dramatiškas permainas, netikėtumo efektą. Tie drabužiai, kurie atsilaiko prieš negailestingai besisukantį mados ratą, tampa klasika. Kad ir kaip bebūtų keista, būtent taip nutiko pižamai, kurią dėvėti viešumoje madinga jau ne pirmą sezoną.

Patogią, laisvai krentančią pižamą vilkėti dienos metu, viešumoje – svajonė, kurią mados dizaineriai ir tendencijų formuotojai pavertė realybe. Prieš atsisakant šios tendencijos kaip per daug ekstravagantiškos ar sunkiai dėvimos, reikėtų ją išbandyti – tai maloniau ir lengviau, nei gali pasirodyti.

„Dolce & Gabbana“ pižamų vakarėlis
„Dolce & Gabbana“ pižamų vakarėlis
Vida Press

Pirmiausiai, viešumoje vilkima pižama nėra kurta miegojimui, tai drabužis, įkvėptas miego rūbų. Be to, šilkinė pižama visada atrodys seksualiai, elegantiškai, laisvai ir, svarbiausia, ji leis jaustis patogiai ir nevaržomai. Tai, kokį stilių – gundantį, puošnų, ar laisvalaikio – kursite, priklausys tik nuo jūsų pasirinktų aksesuarų ir nusiteikimo.

Turbūt lengviausias būdas šią tendenciją pritaikyti sau – kartu su laiko patikrintomis kelnėmis (džinsais, klasikinėmis juodomis ar baltomis) vilkėti pižamos stiliaus šilkinio audinio palaidinę. Šį saugų pižamos tendencijos pritaikymo variantą renkasi tokios žvaigždės kaip Ariane Labed, Heidi Klum ir Zoe Saldana.

Ariane Labed
Ariane Labed
Vida Press

Heidi Klum
Heidi Klum
Vida Press

Zoe Saldana
Zoe Saldana
Vida Press

Pižamos stiliaus kelnės atrodys visai įprastai, jei prie jų derinsite tokius klasinius drabužius kaip marškiniai, kašmyro megztukas ar romantiška palaidinė. Aktorė Kate Beckinsale atrodo labai elegantiškai, pasirinkusi baltą įvaizdį su dramblio kaulo spalvos kelnėmis, balta palaidine bei rusvais aksesuarais.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Vida Press

Vis dėlto, didžiausią madingo drabužio vilkėjimo malonumą patirs tos, kurios pasirinks įvaizdį nuo galvos iki kojų. Bijote atrodyti lyg kątik išsiritusi iš lovos? Prie pižamos derinkite tvarkingai sušukuotus plaukus, subtilų makiažą ir aukštakulnius.

Karla Otto
Karla Otto
Vida Press

Pižamą vilkėdama kartu su tokiu struktūrišku drabužiu kaip švarkas, paltas ar griežto stiliaus liemenė, sukursite akį traukiantį kontrastą. Tokį stilių renkasi ne tik gatvės mados žvaigždės, bet ir tokios legendinės aktorės kaip Valeria Golino.

Vida Press

Valeria Golino
Valeria Golino
Vida Press

Elegancijos gerbėjos Juliette Binoche, Oivia Palermo ir Hillary Duff renkasi klasikinių spalvų, vienspalves pižamas. Juodos ir baltos derinys įvaizdžiui suteikia solidumo, lygus audinys be raštų drabužį daro labiau pritaikomu kasdienai.

Juliette Binoche
Juliette Binoche
Vida Press

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

Hillary Duff
Hillary Duff
Vida Press

Blizgaus audinio pižama turi puošnumo bei prabangos, šios savybės labai tinka vakaro aprangai. Pavyzdį, kaip pižamą vilkėti vakare, parodė pernai vykusio „Dolce & Gabbana“ pižamų vakarėlio svečiai. Stilingos aktorės, manekenės ir mados bei pramogų pasaulio atstovės vilkėjo pižamų stiliaus kostiumėlius iš dizainerių kurtos kolekcijos, o derindamos prabangią juvelyriką, aukštakulnius ir rankines kiekviena jų šį drabužį pritaikė sau.

Coco Brandolini
Coco Brandolini
Vida Press

Jennifer Meyer
Jennifer Meyer
Vida Press

Nicole Richie
Nicole Richie
Vida Press

Dar daugiau pižamas vilkinčių stilingų moterų – fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis