Norite atrodyti dailiai ir moteriškai? Štai, ką verta įsigyti šį pavasarį

Artėjant šiltiems orams išsiilgstame lengvų, plazdančių audinių, suknelių, sijonų ir, žinoma, ryškesnių spalvų. Šį kartą apie drabužius, kurie ne tik atnaujins garderobą, bet ir išryškins jūsų moteriškumą.

1. VASARIŠKAS KOSTIUMAS

Šiandien jau daugelis garsenybių kokteilines sukneles išmaino į elegantiškus kelnių kostiumus. Dailus švarkas ir prie jo derančios kelnės - investicijų vertas pirkinys, juk iš šių dviejų drabužių galėsite sukurti galybę aprangos variacijų.

Šį pavasarį prekių ženklas SILVIAN HEACH siūlo pažvelgti į madą drąsiau ir vietoje švarko prie kelnių derinti tos pačios spalvos švarko tipo liemenę. Pasaulinio garso dizaineriai vienbalsiai ragina rinktis plačius siluetus, mat oversize'as vėl topuose.

Liemenė 79,99 Eur; Kelnės 54,99 Eur, SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir SIPA/Scanpix nuotr.

2. PALAZZO KELNĖS

Kaip jau minėjome, platūs drabužių siluetai 2017 m. pavasarį / vasarą be galo madingi. Tad greta oversized švarkų bei palaidinių atsiranda ir ilgos, plačios palazzo kelnės. Laisvalaikiu jas derinkite prie patogios avalynės: sportinių batelių, espadrilių, balerinų tipo plokščiapadžių. Kai keliausite į vakarėlį ar šventę, prie plačių kelnių puikiai tiks grakščios aukštakulnės basutės. Kad figūra atrodytų išraiškingiau, vilkėdama laisvai krintančią palaidinę, sukiškite ją už kelnių juosmens - taip išryškinsite taliją.

Kelnės 54,99 Eur, SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press, AFP/Scanpix nuotr.

3. PLAZDANTIS MIDI SIJONAS

Naują sezoną madingi įvairūs sijonų ilgiai, tačiau ypatingą eleganciją kurs ne mini, bet ilgesni - midi. Neprašausite įsigijusi laisvai krintantį sijoną šiek tiek aukštintu liemeniu. Toks kurs smėlio laikrodžio siluetą, todėl atrodysite moteriškiau. Dieną prie platėjančio sijono derinkite klasikinius marškinius ir baletinukes, o norėdama pasipuošti - aksominę arba nėriniais dekoruotą palaidinę ir smailianosius aukštakulnius.

Sijonas 29,99 Eur,; Rankinė 39,99 Eur, SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

4. ELEGANTIŠKA SUKNELĖ

Smėlio laikrodžio siluetą sukursite ne tik platėjančiu sijonu, bet ir elegantiška įliemenuota suknele. Vasariška suknelė tiks ir vakarėliui, ir darbo aplinkai, tiesa, dalykiškiau atrodys siūta iš standesnio, formą išlaikančio audinio. Šį sezoną itin madingos gėlėtos suknelės, margintos smulkiais pasikartojančiais žiedeliais arba spalvingais pavieniais. Pirmenybę teikite šviesioms ir ryškiaspalvėms, juk už lango pavasaris!

Suknelė 149 Eur, SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

5. LAISVALAIKIO DERINYS

Papildžiusi spintą romantiškais pirkiniais, įsigykite šį tą patogaus. Dėmesio vertas pirkinys - kasdieniai dryžuoti marškinėliai, kurie dera prie visko. Kitas universalus drabužis - džinsai. Sezono madingiausiais šį kartą tapo siuvinėti gėlėmis ir spalvingomis aplikacijomis. Pamažu aptempti skinny iš tendencijų traukiasi, dabar karaliauja arba pieštuko silueto, arba vadinamieji boyfriend.

Palaidinė 39,99 Eur; Džinsai 79,99 Eur; Rankinė 39,99 Eur, SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Vida Press nuotr.

6. PASTELINĖ RANKINĖ

Kad apranga įgautų gaivos, lengvumo ir atrodytų pavasariškiau, pakeiskite aksesuarus. Pabodusią juodą rankinę, išmainykite į pastelinę. Prabangiai atrodys švelnūs rausvi ir rusvi atspalviai, subtilios metalinės detalės. Originalumo suteiks ryškus akcentas, pavyzdžiui, užrišta šilkinė skarelė arba prisegtas žaismingas raktų pakabukas.

Rankinės 49,99 Eur ir 69,99 Eur, SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo ir Sipa Press/Scanpix nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74530046

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis