Viena suknelė 5 įvaizdžiai pagal „Moteris by Julia Janus“

Žurnalas „Moteris“ tęsia bendradarbiavimą su lietuviškos mados prekės ženklu „Julia Janus“, kad įrodytų, jog amžius, nestandartinė figūra, užimamos pareigos ar kiti apribojimai netrukdo rengtis taip, kaip norisi. Pasirodo, tam, kad kasdien būtų kitokia, moteriai užtenka tik vienos suknelės.

Mados namų „Julia Janus“ kūrybą jau ilgą laiką lydi šūkis „Stilius neturi ribų“. Kaip aiškina dizainerė Julija Janus, pirmiausiai tai reiškia, kad stilius neturi amžiaus ar dydžio ribų. Tolerancijos ribas nuolat plečiančiai menininkei rūpi ne tik kurti modernius lietuviško dizaino drabužius, bet ir dalintis vertybėmis, kurios yra svarbios moderniai visuomenei.

Jau antrą kartą vykstančiame bendrame mados namų „Julia Janus“ ir žurnalo „Moteris“ projekte pristatyta 5-ių panašaus silueto, tik skirtingų detalių suknelių kolekcija. „Pernai kalbėjome apie modernaus stiliaus prieinamumą nepaisant amžiaus ir kūno sudėjimo, šiemet kalbame apie vartojimą, apie mados tvarumą, apie galimybes rasti savo išraišką turint nedaug, bet labai gerų aprangos elementų,“ – riboto leidimo „Moteris by Julia Janus“ kolekciją pristato dizainerė Julija Janus.

Organizatorių nuotr.

Anot Julijos, naujosios kolekcijos vertybės: būti tolerantiškiems įvairių figūrų žmonėms, kūrybingumas, įkvepianti aplinka bei tvarumas. Pastarasis ir tapo pagrindine kolekcijos ašimi.

„Šio sezono suknelių kolekcijoje, sukurtoje specialiai žurnalo „Moteris“ skaitytojoms noriu pabrėžti suknelės universalumo ir tvarumo idėją, parodydama, kaip iš vienos suknelės galima sukurti daugybę skirtingų stilių,“ – aiškina dizainerė. Šią idėją atskleidžia reklaminė kolekcijos fotosesija. Sunku patikėti, kad šioje pozavo tik viena moteris, vilkinti tik vieną suknelę. Papildomos detalės, aksesuarai, makiažas sukuria penkias visiškai skirtingas nuotaikas. Pasak dizainerės, su ta pačia suknele jų galima sukurti dar daugiau įvaizdžių.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Natūralūs, inovatyvūs audiniai jau tapo Julijos Janus vizitine kortele. Tokius dizainerė naudojo ir kurdama „Moteris by Julia Janus“ kolekciją: lengvą džinsą, šilką ir liną.

Ši nedidelė kolekcija skirta laisvę mėgstančiai, gyvenimu besidžiaugiančiai, energingai moteriai. Stilius neturi dydžio ribų – naujojoje kolekcijoje siūlomas net 10-ties drabužių dydžių pasirinkimas: nuo XS iki 3XL.

Organizatorių nuotr.

Riboto leidimo „MOTERIS by Julia Janus“ kolekciją galite įsigyti:

Internetu: http://juliajanus.com

Parduotuvėse „Julia Janus“:

* Stiklių g 7, Vilnius,

* Konstitucijos pr. 7A, Vilnius (PC Europa),

* Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas (PC Akropolis)

* Taikos pr. 61, Klaipėda (PC Akropolis)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis