Stiliaus pamoka: 4 saugūs ir visada puikiai atrodantys deriniai

Kartais paskutinę minutę lyg iš niekur atsiranda kvietimas į koncertą ar vakarėlį. O kartais ir eilinę dieną pritrūksta idėjų, kuo apsivilkti paprasčiausiam pasivaikščiojimui mieste. Būtent tokiose situacijose, kai nežinia, ko ieškoti spintoje, šie deriniai ir pagelbės.

1. NETIKĖTAS VAKARĖLIS

Greičiausiai jau žinote, kad yra keli drabužiai, kurie sudaro vadinamąjį garderobo pagrindą. Tarp jų - juodos kelnės, klasikinis švarkas ir balti klasikiniai marškiniai. Šis derinys yra tobula klasika. Prie jo priderinusi elegantiškus batelius ir ryškesnį aksesuarą, pavyzdžiui, rankinę, galite drąsiai lėkti į vakarėlį ar kitą renginį. Nebijokite variacijų: juodas kelnes gali atstoti tamsios odinės ar džinsai, marškinius - elegantiška palaidinė, o vietoje klasikinio švarko tiks ir militaristinio stiliaus arba ilgesnė švarko tipo liemenė.

Kelnės VILA; Marškiniai EKSE; Švarkas YASS; Rankinė SILVIAN HEACH, APRANGA; Bateliai ALDO, gamintojų ir Vida Press nuotr.

2. KAI REIKIA PASIPUOŠTI

Jei proga reikalauja puošnesnio aprangos kodo (teatras, gimtadienio vakarienė, vestuvės ir t.t.), ginkluokitės moteriška elegancija. Stilingai atrodys midi ilgio sijonas, šviesi palaidinė ir klasikiniai aukštakulniai. Platėjantis standesnio audinio sijonas atrodys prabangiau nei paprastas tiesus, tamsi spalva suteiks solidumo. O šviesi palaidinė taps puikia tokio sijono atsvara, be to, balta (arba kitas šviesus atspalvis) suteikia aprangai šventišukmo, gaivos, kuria švaros įspūdį. Aukštakulnius rinkitės griežtesnio silueto, ypač tiktų smailu priekiu, tokie atrodys moderniau. Komplektą papildykite nedidele minimalistine rankine arba puošnia delninuke.

Sijonas KIMI; Palaidinė VERO MODA; Rankinė SILVIAN HEACH, APRANGA; Bateliai ALDO, gamintojų ir Vida Press nuotr.

3. SAVAITGALIO POILSIS

Pasitaiko, kad ir paprastą dieną prie spintos prarymome ištisą valandą. Nešvaistykite laiko veltui, pavasariop prisiminkite marinistinį stilių. Jis išgelbės daugelyje situacijų. Marinistinio stiliaus įvaizdį labai paprasta susikurti, tereikia žinoti esminius jį atspindinčius elementus. Vieni svarbiausių - dryžiai ir spalvinė gama. Pagrindą sudaro mėlyna, balta, raudona ir juoda. Derindama šių spalvų drabužius ir aksesuarus, net ir be kitų marinizmui būdingų detalių, susikursite jūros tematika dvelkiantį įvaizdį.

Kelnės TEDD; Palaidinė SILVIAN HEACH; Švarkelis TOM TAILOR; Rankinė SILVIAN HEACH, APRANGA; Bateliai ALDO, gamintojų ir Vida Press nuotr.

4. PASIMATYMAS / KAVA SU KOMPANIJA

Trūksta idėjų, koks derinys galėtų neįpareigoti, bet atrodyti stilingai, suteikti subtilaus seksualumo? Tuomet derinkite tai, kas yra priešinga. Puikiai tiks denimo ansamblis ir gundantys aukštakulniai. Džinsai ir džinsiniai marškiniai, nors yra kasdienis variantas, greta aukštakulnių atgims iš naujo. Jei moteriškumą norisi pabrėžti labiau, rinkitės prigludusius džinsus, o lūpas dažykite ryškiai raudonai.

Džinsai TOM TAILOR; Marškiniai VERO MODA; Šalikėlis EKSE; Rankinė SILVIAN HEACH, APRANGA; Basutės ALDO, gamintojų ir Vida Press nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74462234

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis