Šio pavasario karščiausių pirkinių TOP 5

Jau visai netrukus, balandžio 8-9 dienomis, Vilniaus Naujamiestyje įsikūrusiame kultūros bare „Kablys“įvyks pavasariškiausias mados, interjero ir gyvenimo būdo renginys „Pavasario Pop Up“.

Viena aktualiausių renginio naujienų šį pavasarį – „sample sale“ erdvė, kurioje lankytojai galės įsigyti garsių Lietuvos dizainerių darbų už ypatingai gerą kainą. Renginys „Kablyje“ įvyks prieš pat Velykas, tad tiems, kurie ieško dovanų artimiesiams, žvalgosi naujų pavasario inspiracijų ar kūrinių „Pop Up“ žada nemažai naujovių ir staigmenų.

Organizatorių rekomendacijos šiam pavasariui

Antrus metus iš eilės vyksiantis „Pavasario Pop Up“ šiemet ketina suburti daugiau nei šešiasdešimt mados, interjero ir gyvenimo būdo prekės ženklų po vienų stogu. Kaip jau tapo įprasta, renginio metu kūrėjai pristato aktualiausias sezono naujienas ir kolekcijas.

Šį kartą mados renginio organizatoriai akcentuoja penkis must have derinius ir patarimus išalkusiems pavasario naujienų:

1. Nepaklysti miesto džiunglėse ir likti pastebėtai su EGYBOY „AnaWintourPunk“ marškinėliais, „Rains“ lietpalčiu bei FAUSTWATCHES laikrodžiu.

Organizatorių nuotr.

2. Pasiruošti atostogoms Prancūzijos rivjeroje kartu su JBNY Lietuva oversized tipo marškiniais, TOMS espadrilėmis bei ANCHOVY žiedu su perlu.

Organizatorių nuotr.

3. Skrosti miesto gatves ir rinkti praeivių žvilgsnius kartu su RENATA MIKAILIONYTĖ kurtu oversized tipo švarku, minimalizmo atstovės erikahoc odine rankine ir SIMONA SAMOJAUSKAITE JEWELLERY auksinio žiedo bei auskarų rinkiniu.

Organizatorių nuotr.

4. Žaisti spalvomis bei mados prieskoniais su suknele iš SILVERSANDS „Ambrosia“ kolekcijos, DD WORKSHOP žiedu bei žaisminga DZY DZY DESIGN sege.

Organizatorių nuotr.

5. Džiaugtis ilgais pasivaikščiojimais su VITA LIBERATTA savaiminio įdegio priemonėmis, AGNEFASHION susiaučiamu švarku bei BOBRIQ auskarais.

Organizatorių nuotr.

Tarp gausaus būrio „Pavasario Pop Up“ dalyvių šiemet tradiciškai bus galima sutikti tiek gerai rinkoje žinomų prekės ženklų, tiek naujų talentų.

„Pavasario Pop Up“ kultūros bare „Kablys“ - jau greitai - balandžio 8-9 dienomis.

Daugiau informacijos: www.popup.lt

Užsakymo nr.: PT_74234100

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis