Žvaigždių stiliaus pamokos: kaip dėvėti pudros atspalvio drabužius

Svajojant apie pavasarį, nejučia pradedame rinktis lengvesnius audinius ir šviesesnes spalvas. Turbūt mieliausia šiam laikotarpiui – kreminė, rausva arba pudros spalva, kuri, atrodo, tinka visoms!

Pudros spalva yra tokia universali, kad, gali būti pritaikyta visiems tipažams: apsirengusios šios spalvos drabužiais puikiai atrodo tiek blondinės, tiek brunetės, tiek raudonplaukės. Pasteliniai smėlio, rausvi, dramblio kaulo atspalviai kuria šiltą, jaukų, kasdienės elegancijos persmelktą įvaizdį. Pastelė gali būti dėvima nuo galvos iki kojų, arba į derinį įpinant vieną tokios spalvos drabužį: pudros atspalvio švarkelis pagyvins darbo aprangą, kreminės spalvos suknelė taps vakaro aprangos akcentu, o smėlinius batelius lengvai priderinsite bet kokia proga. Ne veltui šis atspalvis toks mėgstamas Holivudo žvaigždžių. Pasisemkime įkvėpimo iš garsių ir stilingų moterų, meistriškai naudojančių visus smėlinius, kreminius bei pudros atspalvius ne tik kasdienėje, bet ir vakaro aprangoje.


Pudros atspalviai „Max Mara“ ir „Stella McCartney“ kolekcijose; Vida Press nuotr.

Šviesiaplaukėms

Tokios žinomos šviesiaplaukės kaip modeliai Gigi Hadid ir Eva Herzigova bei aktorė Sienna Miller žino, kad pudros spalva gali šviesią odą ir plaukus priversti atrodyti blankiai, todėl, planuodamos dėvėti kreminius atspalvius, jos pasirūpina ryškesniu makiažu bei įdegusios odos efektu. Sodriai raudonos lūpos ar dūminio makiažo pagalba išryškintos akys neleis pastelinei spalvai užgožti jūsų grožio. Dar vienas žvaigždžių triukas – pudros atspalvio drabužį derinti su itin ryškiu, margu ar blizgiu rūbu. Toks drabužių derinys yra harmoningas ir puikiai atrodo, nes spalvos viena kitą papildo, išryškindamos viena kitos grožį.


Palaidinė „H&M“, rankinė „Coccinelle“; moteris.lt montažas

Žvaigždžių stiliaus pamokos:

1. Jei esate blondinė, kurios oda – itin šviesi, pudros spalvos drabužius pagyvinkite ryškesniu makiažu.

2. Jei nuo galvos iki kojų apsirengėte kreminiais atspalviais, puikiai atrodysite priderinusi ryškų aksesuarą (akinius nuo saulės, rankinę ar papuošalus) arba netradicinę avalynę.

3. Kūno spalvos drabužiai itin tinka prie ryškesnių spalvų rūbų, taigi, jei abejojate ar ar jūsų apranga nėra per daug iššaukianti, prie jos priderinkite neutralų paltuką ar švarkelį.

Modelis Gigi Hadid
Modelis Gigi Hadid
Vida Press

Modelis ir stilistė Poppy Delevigne
Modelis ir stilistė Poppy Delevigne
Vida Press

Modelis Eva Herzigova
Modelis Eva Herzigova
Vida Press

Aktorė Leelee Sobieski
Aktorė Leelee Sobieski
Vida Press

Aktorė Sienna Miller
Aktorė Sienna Miller
Vida Press

Tamsiaplaukėms

Dėl tamsių plaukų brunetėms tinka beveik visos spalvos. Vaiskūs tonai jų neužgožia, o pasteliniai – neatrodo per daug blankiai. Formuojant įvaizdį, tamsiaplaukėms reikėtų vadovautis viena taisykle: drabužiai turėtų sukurti kontrastą ir taip paryškinti jų plaukų spalvą. Tokios garsios ir stilingos brunetės kaip modelis Bella Hadid, aktorė Elizabeth Hurley bei televizijos žvaigždė Alexa Chung pudros atspalvį derina su kitais pasteliniais tonais: alyvine, melsva, chaki spalva.


Tunika, „Weekend Max Mara“, paltas, „Ivo Nikkolo“; moteris.lt montažas

Žvaigždžių stiliaus pamokos:

1. Drąsiai išbandykite pudros atspalvio drabužių derinį „nuo galvos iki kojų“. Net jei visi dėvimi drabužiai bus smėliniai ar rausvi, jūs atrodysite puikiai! Be to, išryškės jūsų tamsūs plaukai.

2. Rausvus, smėlinius bei dramblio kaulo atspalvius derinkite su kitomis pastelinėmis spalvomis. Įkvėpimo pasisemkite iš tokių tamsiaplaukių žvaigždžių kaip Kim Kardashian bei Olivia Palermo.

3. Jei pudros spalvos drabužį renkatės vakarui, išbandykite ryškių akių ir nude efekto lūpų makiažą.

Modelis Bella Hadid
Modelis Bella Hadid
Vida Press

Aktorė ir modelis Elizabeth Hurley
Aktorė ir modelis Elizabeth Hurley
Vida Press

Kim Kardashian
Kim Kardashian
Vida Press

Olivia Palermo
Olivia Palermo
Vida Press

Televizijos žvaigždė Alexa Chung
Televizijos žvaigždė Alexa Chung
Vida Press

Raudonplaukėms

Raudonplaukės yra ypatingos ne vien dėl to, kad jų plaukų spalva – gan reta. Jų plaukai yra jų pagrindinis aksesuaras, bet kokiam įvaizdžiui suteikiantis išskirtinumo. Galbūt dėl šios priežasties ugninės spalvos plaukų savininkėms ypač tinka daugelis rožinių, kreminių ir smėlio spalvos atspalvių. Ieškančioms būdų, kaip dėvėti šiuos atspalvius, įkvėpimo paieškoti reikėtų žinomų moterų stiliuje. Tokios garsios raudonplaukės kaip daininkė Florence Welch bei aktorė Julianne Moore pudros atspalvį derina su vaiskiai raudonos bei vyšnių spalvos detalėmis, o aktorės Amy Adams ir Emma Stone pudros atspalvį maišo su kitais panašios spalvų gamos atspalviais.


Suknelė, „H&M“, kaklo papuošalas „Ivo Nikkolo“; moteris.lt montažas

Žvaigždžių stiliaus pamokos:

1. Pasirinkusi pudros spalvos drabužių derinį niekada nesuklysite, šis atspalvis išryškins jūsų plaukus ir atrodys tiesiog puikiai!

2. Ieškodama būdų savo įvaizdį paversti šiek tiek labiau išskiritniu, prie kūno spalvos detalių priderinkite ryškiai rožinę arba raudoną spalvą. Kad ir kas tai bebūtų – švarkas, aksesuaras ar raudonos lūpos – tai neabejotinai jus išskirs iš minios.

3. Atsargiai derinkite rausvą ir smėlinę spalvas – jei švelniai neparyškinsite veido bruožų makiažo priemonėmis, veidas gali atrodyti blankesnis, nei iš tikrųjų yra.

Daininkė Florence Welch
Daininkė Florence Welch
Vida Press

Aktorė Amy Adams
Aktorė Amy Adams
Vida Press

Aktorė Julianne Moore
Aktorė Julianne Moore
Vida Press

Aktorė Jessica Chastain
Aktorė Jessica Chastain
Vida Press

Aktorė Emma Stone
Aktorė Emma Stone
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis