Štai, kaip šiandien atrodytų stilinga dama pagal CHANEL

Savo naujausią aukštosios mados kolekciją CHANEL dizaineris Karlas Lagerfeldas pristato kaip nepriekaištingus mados eskizus, kurie nuo popieriaus lapo žengia tiesiai ant podiumo.

Tikra tiesa, kad ši 2017 m. pavasario haute couture kolekcija kaip niekada išgryninta ir vientisa. Žiūrėdama į pastelinių atspalvių sukneles ir kostiumėlius akis nepavargsta net nuo blizgesio ir detalių gausos - visa pateikta itin apgalvotai. Apačioje žvilgtelėkite filmuotą pristatymo medžiagą, nė nepastebėsite, kaip minutės pralėks besigrožint kūryba.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

Mados namų CHANEL kolekcijoje vyrauja šerbetą primenantys pasteliniai atspalviai: dramblio kaulo, gelsvi, rožiniai, žalsvi, žydri, violetiniai. Tačiau gaivią spalvų paletę atsveria daug sidabro žvilgesio, keli juodi modeliai. Akcentas - vos 2 ilgos lubinų mėlynumo suknelės supergiliomis iškirptėmis.

AFP/Scanpix nuotr.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Sakytum, šį sezoną privaloma vakarinės suknelės detalė - platesnis audinio spalvą atkartojantis diržas. Tokiais K. Lagerfeldas išryškino lieknutes modelių talijas. Beje, sujuostos ne tik suknelės, bet ir švarkai. Žinoma, dizaineris pasirūpino ir legendinių Chanel Coco tvido kostiumėlių variacijomis. Pasipuošti tokiu nebūtų per kuklu nei vakarėlyje, nei vestuvėse. Naujieji tvido kostiumėliai išsiskiria itin griežtomis linijomis, akcentuotu liemeniu, išryškintais klubais, prie jų derinamos mažutės elegantiškos skrybėlaitės.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Šį kartą CHANEL atsisakė rizikingų eksperimentų, kuriuos noriai demonstruoja pret-a-porter kolekcijose, ir pateikė savo viziją, kaip atrodytų šiuolaikiška elegancijos ikona, tokia kaip Jacqueline Kennedy Onassis. Vis dėlto pagrindiniu vakaro veidu tapo jaunutė manekenė Lily-Rose Depp, demonstravusi paskutiniąją kolekcijos suknią. Aktoriaus Johny Deppo ir dainininkės Vanessos Paradis dukra sparčiai kopia pripažinimo laiptais mados pasaulyje - be jos K. Lagerfeldas savo šou neįsivaizduoja.

SIPA/Scanpix nutor.

Daugiau kolekcijos nuotraukų - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis