Pristatytos vestuvinių suknelių tendencijos, kurios ir žavi, ir glumina

Ištaigingai pasipuošę svečiai trečiadienio vakarą susirinko stebėti pirmą kartą Baltijos šalyse vykusio vestuvinės mados vakaro.

Renginyje „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“ nuotakoms skirtą kūrybą rodė ne tik lietuviai, bet ir svečiai iš užsienio.

Lietuvių dizainerių gretose nuotakoms skirtas kolekcijas pristatė Egidijus Rainys, Inga Miltienienė, mados namai „Ingrid INŽI“, „Mas 924“, „Jan Si Bridal“, Liutauras Salasevičius, Raimonda Silė, „Rasos & Christian Mados studija“, „Robert Kalinkin“. Užsienio kūrėjai atvežę savo kolekcijas: Kristina Viirpalu (Estija), Hanna Korsar (Estija), „Julija Bridal“ (Latvija), Agata Wojtkiewicz (Latvija).

K. Pansevič nuotr.

Visi dizaineriai mados pasaulyje ne naujokai, tačiau kai kuriems šį vakarą pristatytos specialiai nuotakoms skirtos kolekcijos - pirmosios. „Mas 924“ vestuvines sukneles kuria jau kelis metus, tačiau pilna vestuvinė kolekcija mados namų dizainerei Monikai Kazakevičiūtei yra pirmoji. Prekių ženklui „Jan Si Bridal“ tai irgi pirmasis nuotakoms skirtas pristatymas, o Lietuvos dizaineriui Robertui Kalinkinui gana šviežias - trečiasis. Vestuvinių kolekcijų grandais būtų galima vadinti puikiai žinomą dizainerį Egidijų Rainį, lietuvaičių pamėgtą Liutaurą Salasevičių, vieną žymiausių Estijos dizainerių Kristiną Viirpalu, nuo 1974 m. veiklą pradėjusius mados namus „Julija Bridal“.

K. Pansevič nuotr.

K. Pansevič nuotr.

Iš šį vakarą demonstruotų suknelių savo favoritę greičiausiai išsirinktų visos. Kolekcijų - 15, dizainerių - šūsnis, o modelių - visa galybė. Kiekviena kolekcija išsiskyrė savitu braižu, siluetais, spalvomis, dekoro elementais ir bendru įvaizdžiu. Vienos artimesnės romantikėms, kitos originalumo trokštančioms nuotakoms.

K. Pansevič nuotr.

K. Pansevič nuotr.

Nors nuotakoms skirtų suknelių gretose balta spalva yra populiariausia, drąsesnės spalvinės variacijos irgi sparčiai veržiasi į vestuvių madą. Tai ne tik subtilūs pasteliniai atspalviai, bet ir ryškesni variantai, galbūt net atrodantys iššaukiančiai.

K. Pansevič nuotr.

K. Pansevič nuotr.

Akivaizdu, kad jau ne pirmus metus karaliaujantys nėriniai išliks madingi ir 2017 m., tai vienas mėgstamiausių nuotakų pasirinkimų. Delikatūs nėriniai, prigludę prie pat kūno, ne tik pabrėžia moteriškumą, bet ir tampa paslaptingu, gundančiu elementu.

K. Pansevič nuotr.

Nesuklysime sakydami, kad dažniausiai nuotakos per vestuves vilki suknelėmis. Visgi šįmet dizaineriai siūlo nuostabias suknias iškeisti į ne mažiau ištaigingus kelnių kostiumus ar kombinezonus. Tokie kelnių ir palaidinių / švarkų ar net apsiaustų ansambliai skirti nuotakoms, kurios turi savitą stilių ir drąsiai pasitinka naujoves.

K. Pansevič nuotr.

K. Pansevič nuotr.

Fotogalerijoje - vestuvinių apdarų kolekcijos iš „L`Oréal Professionnel Baltic Bridal Fashion Show“:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis