5 tendencijos, kurias laikas pamiršti

2017 m. žada daugybę naujų tendencijų, nuo drabužių kirpimo, avalynės, rankinių formų, spalvų iki derinimo būdų. Šį kartą apie tendencijas, kurioms metas pasitraukti.

1. Palaidinės su garsenybių atvaizdais

Dar visai neseniai trikotažiniai marškinėliai su Beyonce, Madonnos, Kate Moss ar kitų garsenybių atvaizdais buvo stilinga neįpareigojančio įvaizdžio detalė. Šįmet tokias palaidines keičia marškinėliai su užrašais arba grafiniais motyvais.

Vida Press nuotr.

2. Nuo-iki sportinis stilius

2016 m. sporto tematika tapo madingiausia stilistine kryptimi. Sportinės kelnės ir džemperiai išpopuliarėjo žaibiškai, daugybė garsenybių šį stilių pavertė karštu, geidžiamu. Nesakome, kad 2017 m. sportas iš mados trauksis, tendencija vis dar gyvuos. Tiesiog bus nebemadinga vilkėti nuo-iki sportinę aprangą kaip kasdienius drabužius.

Vida Press nuotr.

3. Antkakliai

Ant kaklo rišamos kaspinų juostelės, odinės virvelės ar segami metaliniai antkakliai - šie papuošalai aprėpė vadinamųjų chokerių tendenciją. Kaip greitai ji įsiplieskė, taip greitai ir išblėsta.

Vida Press nuotr.

4. Asimetriški arba kutuoti džinsų galai

Džinsinių drabužių paklausa pastaruoju metu įsibėgėjo. Todėl nenuostabu, kad ėmė rastis vis originalesnių dizaino variantų. 2016 m. madistės atrado džinsus asimetriškais ir išpašyto denimo (tarsi kutuotais) galais. Tačiau šiandien tokie džinsų apdailos būdai tendencijų gretas palieka.

Vida Press nuotr.

5. Susiaučiamos gėlėtos suknelės

Dizainerės Diane von Furstenberg išpopuliarintos susiaučiamos suknelės tarsi tapo klasika. Jos patogios, dailiai priglunda prie kūno, tinka įvairioms figūroms. Šį sezoną atokiau dėti tokių suknelių nereikėtų, tik tas, kurios yra gėlėto audinio. Būtent toks modelis 2017 m. tampa nebemadingu.

Vida Press, SIPA/Scanpix nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis