Išpardavimai. 7 dalykai, kuriuos verta įsigyti

Nuolaidų karštinė vilioja užsukti į parduotuves. Ką vertėtų įsigyti akcijų metu? Kai kurie išparduodami modeliai bus aktualūs ir kitą sezoną.

Visada malonu atrodyti stilingai, originaliai, neatsilikti nuo nuolat kintančių mados tendencijų. Kaip tai padaryti neištuštinus piniginės? Pasinaudokite išpardavimais ir įsigykite tai, kad bus madinga ir pasikeitus sezonams.

Vida Press

1. Gėlių motyvai

Mada pateikė kiek netikėtą sprendimą ir pasiūlė gėlėtus apdarus rudens bei žiemos sezonui. Švarkai, suknelės, net kelnių kostiumai marginti stambiais žiedų motyvais puošė ne vienos parduotuvės vitrinas. Nenuostabu, jog artėjantis pavasaris neapsieis be gėlėmis margintų audinių. Tiesa, jie bus kiek lengvesni, tačiau išpardavimų metu įsigytas švarkelis, sijonas ar palaidinė atšilus orams tikrai ras vietą jūsų garderobe. Venkite pretenzingų modelių, rinkitės klasikinius kirpimus ir jūsų mėgstamos spalvinės gamos derinius.

2. Atviri pečiai

Atrodė, jog ši tendencija ilgai neužsibus. Tačiau taip nėra. Ir artimiausią pusmetį apnuoginta pečių linija bus vis dar aktuali. Atviros palaidinės, marškiniai bei suknelės ypač pravers vasarą ar vykstant atostogauti į šiltus kraštus.

3. Geltona ir rožinė

Šios spalvos jau kurį laiką neapleidžia mados podiumų. Šaltuoju sezonu tai buvo ryškiausi spalviniai akcentai. Tad išparduodamų modelių gausoje atkreipkite dėmesį į šių tonų megztinius, kelnes, palaidines bei švarkus. Pavasario tendencijos vėl siūlys abu šiuos atspalvius, tad neatsiliksite nuo mados ir sutaupysite.

4. Žemi kulniukai

Kalbant apie avalynę, mados favoritų tarpe išliks elegantiški laiveliai taurelės formos neaukšta pakulne. Smaili noselė, pasteliniai atspalviai, lakuotos ir matinės odos deriniai verti Jūsų investicijų. Pirkdamos dabar – sutaupysite. Tokie bateliai netrukus vėl bus parduotuvių lentynose ir kainuos gerokai brangiau.

5. Plačios rankovės

Istorinių kostiumų kirpimus primenančios, purios pūstos rankovės atrodo labai įspūdingai. Jos tapo išraiškingu rudens / žiemos sezono palaidinių bei suknelių akcentu. Romantiško, kiek literatūriško įvaizdžio šalininkės ir toliau galės mėgautis šia tendencija. Pavasario / vasaros kolekcijose vėl šmėžuoja karalienės Viktorijos laikus atkartojantys modeliai.

6. Apatinukai

Taip anksčiau buvo vadinamos šilkinės apatinės suknelės, kurios tarnavo kaip pamušalas vilkint viršutinius drabužius. Šiuolaikinės mados tendencijos šį drabužį iškėlė į paviršių ir pavertė lengvomis šilko, satino, poliesterio suknelėmis. Rudenį ir žiemą dizaineriai siūlė jas vilkėti ant siaurų golfų. Kitą sezoną tokios suknelės ir toliau išliks madoje.

7. Raukiniai

Pavasaris žada daug romantikos. Raukiniai, draperijos, kaspinai, kurių gausu dabar išparduodamose kolekcijose, vėl karaliauja kito sezono tendencijose. Pastelinių atspalvių raukiniais puošta palaidinė ar suknelė – puikus pirkinys už patrauklią kainą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis