Pagrindinės suknelės, kurias reikėtų turėti stilingai moteriai

Daugelio moterų spintoje galima rasti bent vieną suknelę, greičiausiai ir gerokai daugiau... Tačiau ar tikrai visos suknelės yra reikalingos, o gal kažkurių trūksta? Štai 5 pagrindinės, vertos jūsų dėmesio.

Laisvalaikio suknelė

Laisvalaikio suknelė turėtų būti ne tik graži, bet ir patogi. Variantas žiemai - šilta ir jauki megzta suknutė. Jei rinksitės prigludusį siluetą, galėsite sukurti naujus įvaizdžius prie suknelės derindama skirtingus švarkus, liemenes (ilgą švarko tipo arba kailinę), aksesuarus. Jei įsigysite megztą laisvo silueto suknelę, šią galėsite vilkėti ir kaip ilgesnį megztinį ant siaurų kelnių ar džinsų.

Vida Press nuotr.

THE ELDER STATESMAN, OPENING CEREMONY, net-a-porter.com nuotr.

Marškinių suknelė

2017 m. dizaineriai toliau gvildena klasikinių marškinių temą, tad vienu madingiausių drabužių tampa marškinių suknelė. Tai klasikinio stiliaus drabužis tinkantis įvairioms progoms, įvairioms figūroms. Prie jos be vargo priderinsite papildančius drabužius ir aksesuarus, kaskart atrodysite kitaip. Ši suknelė tikras išsigelbėjimas, kai pritrūksta idėjų, kuo rengtis.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

J.CREW, MICHAEL MICHAEL KORS, net-a-porter.com nuotr.

Suknelė ir dienai, ir vakarui

Tokia suknelė turėtų būti elegantiškesnė nei laisvalaikio. Prie jos priderinusi skirtingas puošmenas ir batelius turėtumėte puikiai jaustis tiek dieną darbe, tiek vakare eidama į pasimatymą ar vakarėlį. Ieškokite paprastesnio dizaino suknelės, kuri nebūtų labai įmantraus kirpimo, tačiau nebijokite raštuoto audinio, sodresnės spalvos. Ši suknelė turėtų tarnauti tarsi drobė, prie kurios dėdama detalę po detalės sukursite arba kasdienį, arba puošnų įvaizdį.

Vida Press nuotr.

ALEXANDER MCQUEEN, DKNY, net-a-porter.com

Dalykinio stiliaus suknelė

Tai griežtesnis drabužis, tinkantis oficialioms progoms, svarbiems susitikimams, kai reikia atrodyti profesionaliai. Ši suknelė turėtų idealiai tikti jūsų figūrai, tad rinktis galite iš daugybės siluetų. Svarbiausia, kad kirpimas būtų nepavaldus laikui, bet kartu ir ne senamadiškas, o modernesnis, todėl dairykitės minimalistinio stiliaus. Spalva gali būti ir neutrali, ir ryški.

AFP/Scanpix nuotr.

MAX MARA, ROLAND MOURET, net-a-porter.com nuotr.

Kokteilinė suknelė

Net jei ir pamiršote, kas yra pasimatymai, jūsų spintoje turėtų atsirasti bent viena daili kokteilinė suknelė. Tai gali būti ir puikiai žinoma maža juoda suknelė, ir įsimintinesnė, pavyzdžiui, dabinta žvyneliais, raukiniais, nėriniais ar sodrios spalvos. Svarbiausia, kad vilkėdama šią suknelę jaustumėtės nuostabia gundančia moterimi.

AFP/Scanpix nuotr.

ALICE + OLIVIA, SELF-PORTRAIT, net-a-porter.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis