MADINGI DERINIAI: prie ko avėti ilgaaulius batus

Ne viena mada besidominti moteris (o ypač žvaigždės) šįmet itin pamėgo ilgaaulių virš kelių tendenciją. Tokie batai ne tik atrodo stilingai, bet ir dailina figūrą. Taigi, prie ko derinti madinguosius ilgaaulius?

1. DŽINSAI

Idealus derinys kasdieniam įvaizdžiui - ilgaauliai ir džinsai. Rinkitės skinny tipo džinsus, ant kurių be vargo galėtumėte autis batus (kad klešnės aulo viduje nesigarankščiuotų). Jei norite ilgesnių ir liaunesnių kojų efekto, mūvėkite tamsesnius džinsus ir tamsesnius ilgaaulius.

Morning coffee run with my colorblock @echodesign poncho and wedge boots ☕️ #sharethewarmth

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on Dec 16, 2014 at 9:03am PST

New blog post [link in bio]! Sweater weather! Cozy knit and over the knee boots on www.wendyslookbook.com | http://liketk.it/2po6q #liketkit #ootd #fallfashion | 📷 by @minachristinne

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on Oct 15, 2016 at 8:59am PDT

2. TOS PAČIOS SPALVOS KELNĖS

Prie ilgaaulių spalvos priderintos kelnės atrodys solidžiai ir dailins kojas. Žinoma, derinys juoda + juoda yra saugus stilingas pasirinkimas, tačiau drąsiai bandykite ir kitus variantus. Šį sezoną madingi ne tik juodi, bet ir spalvoti ilgaauliai: šokolado ar kakavos rudumo, pilki, tamsiai mėlyni, o ypač bordiniai.

New blog post! April in NYC... Embracing the cold with a blue theme on www.wendyslookbook.com | 📷 by @moonkonchoe

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on Apr 11, 2016 at 9:17am PDT

3. VIENSPALVIS DERINYS NUO-IKI

Galite derinti ne tik kelnių, bet ir visos aprangos spalvą. Įvaizdis bus gyvybingesnis, jei vyraus spalvinė kryptis, bet atspalviai skirsis. Kitas variantas suteikti gyvumo - sluoksniuoti drabužius. Gretimų atspalvių derinys įvaizdžiui suteiks vientisumo, atrodysite lieknesnė, aukštesnė, ypač jei ilgaauliai bus aukštesniu kulnu.

New blog post [link in bio!] Color play with burgundy and beige. Last photo story from NYC ❄️ More on www.wendyslookbook.com | @liketoknow.it www.liketk.it/2b3C3 #liketkit

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on Feb 17, 2016 at 10:43am PST

4. MEGZTINIS IR TRUMPAS SIJONAS

2016-2017 m. žiemą vienas madingiausių derinių - megztinis ir ilgesnis sijonas. Tačiau prie superilgaaulių siūlytume derinti trumpesnius. Mini ilgis nedengs kelių, tad ilgas aulas matysis visu grožiu. Taip pat šis variantas bus tiesiog patogesnis, mat sijono kraštas besiliesdamas prie aulo gali jį nusmaukti žemyn. Šiuolaikiškam įvaizdžiui tiks platus storesnių siūlų megztinis ir trumpas tiesus sijonas. Elegantiškesniam - prigludęs golfas ir A silueto mini sijonas.

New blog post [link in bio]! Burgundy love with a tonal look and a dash of yellow for autumn @Nordstrom 🍂 More on www.wendyslookbook.com | #nordstrom http://liketk.it/2ptB2 @liketoknow.it #liketkit

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on Oct 27, 2016 at 6:31pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis