Gundanti gali atrodyti ir 20-metė, ir 50-metė: 10 madingos ir gundančios aprangos elementų

Iš tiesų esama universalių gundančios aprangos elementų, tik pravartu žinoti keletą niuansų ir triukų, kaip juos panaudoti.

Subtiliai viliojamai gali atrodyti ir jaunesnė, ir vyresnė moteris. Esama gudrybių, kaip sumaniai panaudoti šiuos gundančios aprangos elementus ir neperlenkti lazdos, kad šie neatrodytų vulgariai. Be to, šie aprangos elementai dar ir labai madingi.

1
Nėriniai

Turbūt niekas nesiginčys, kad nėriniai gundo. Jie atveria šiek tiek nuogo kūno, tačiau ir palieka daug paslapties bei vietos vaizduotei. Nėriniai iš tiesų yra vienas populiariausių moteriškos aprangos atributų, ypač mėgstamas (ir tinkamas) šventėms.

Ką turėtų žinoti 20-metė. Dabar – jos laikas, kai tinka dėvėti mažas juodas sukneles. Nėrinių suknelė – ne tokia pretenzinga, be to, ją galima derinti ir su ilgaauliais arba (jei norisi rodyti kojas) aukštakulnėmis basutėmis.

Chloe Grace Moretz
Vida Press

Nėrinių palaidinė puikiai tinka net ir prie odinio švarkelio.

Marta Gonzalez
Vida Press

Palaidinė, „Marciano Guess“


Odinis švarkas, „Marciano Guess“

Ką turėtų žinoti 50-metė. Labiausiai tiktų ilga nėrinių suknelė su rankovėmis. Renkantis bet kokį kitą drabužį, užtenka ir vienos nėriniuotos užuominos, tarkime, palaidinės su nėrinių apykakle, nėriniuotos suknelės apačios ar rankogalių. Stilingas sprendimas – nėrinių raštus atkartojanti aksominė suknelė.

Olivia Wilde
Vida Press
Vida Press

Suknelė, „Marciano Guess“

2
Kelnės aukštintu liemeniu

Aukštintas kelnių liemuo vizualiai ilgina kojas. Toks modelis ypač tinka toms, kurių liemuo ilgas, nes šį vizualiai šiek tiek sutrumpina.



Kelnės, „Marciano Guess“

Ką turėtų žinoti 20-metė. Prie tokių kelnių tinka miniatiūrinės palaidinės su petnešėlėmis, nes galite drąsiai demonstruoti rankas.

Madison Headrick
Vida Press

Kelnės, „Marciano Guess“

Ką turėtų žinoti 50-metė. Toks kelnių modelis ir balti šilkiniai marškiniai pavers jus klasiška moterimi. Vakarui galite rinktis kelnių aukštintu liemeniu ir korseto derinį. Pečius apsisiauskite palerina ar vilnoniu švarku.



Kelnės,
„Marciano Guess“

3
Odiniai drabužiai

Odinės kelnės, sijonai, suknelės – be galo gundo. Matyt, posakis „lyg antra oda“ sugalvotas ne veltui.

Ką turėtų žinoti 20-metė. Jai tinka ir odiniai sijonai, ir suknelės, ir kelnės.

Ką turėtų žinoti 50-metė. Odinės kelnės, paprasta palaidinė ir švarkas daro stebuklus ir nubraukia mažiausiai dešimtmetį. Amžiaus limito nėra ir odiniams švarkams (ypač tinka šiek tiek pailginti, įimti per liemenį).

Cindy Crawford
Vida Press

Odinis švarkas, „Marciano Guess“

4
Perregimi ir blizgūs audiniai

„Slidūs“ audiniai gundo, nes jie dailiai priglunda prie kūno ir dažniausiai yra šiek tiek blizgaus paviršiaus. Be to, kuria aliuzijų su slidžia oda, o tai seksualu.

Šiai grupei galėtume priskirti ir perregimo audinio drabužius. Jie suteikia aprangai paslaptingumo.

Ką turėtų žinoti 20-metė. Ji gali rinktis slidžių audinių drabužius nuo galvos iki kojų. Madingas pasirinkimas – šortai, šie gali būti puošti nėriniais, derinami su trumpomis biustjė tipo palaidinėmis ar švarkeliais.

Jasmin Walia
Vida Press

Švarkas, šortai, „Marciano Guess“

Rocio Crusset
Vida Press

Ką turėtų žinoti 50-metė. Pakaktų ir vieno blizgesnio paviršiaus drabužio. Tai gali būti palaidinė ar sijonas. Žavingai atrodytumėte pasipuošusi juoda suknele su perregima tunika.

„Marciano Guess“
Iš „Marciano Guess“ archyvo

„Marciano Guess“
Iš „Marciano Guess“ archyvo

Suknelė, „Marciano Guess“




Beje, norėdamos suteikti savo įvaizdžiui šiek tiek „slidumo“, galite pasitelkti labai paprastą priemonę – roplių raštų rankinę.



Rankinė, „Guess“

5
Suknelė

Ko gero, pats patraukliausias suknelės modelis – ilga, su skeltuku. Ji tinka bet kurio amžiaus moterims, jei tik didžiuojatės savo kojomis. Jei ne, rinkitės kitą alternatyvą – pusiau atvirą suknelę, asimetrišką, apnuoginančią vieną petį. Ypač gundomai atrodo suknelė, apnuoginanti vieną petį, tačiau su ilga rankove.

Jourdan Dunn
Vida Press

Ką turėtų žinoti 20-metė. Ji gali rinktis ir trumpesnę, kojas apnuoginančią ir kūno linkius išryškinančią suknelę su viena rankove.

Vida Press
Vida Press

Suknelė, „Marciano Guess“

Ką turėtų žinoti 50-metė. Geriausias pasirinkimas – ilga uždaresnė suknelė arba laisvesnio silueto. Vyresnio amžiaus moterims ypač tinka aksomas.

Joan Collins
Vida Press
Julianne Moore
Vida Press

Suknelė, „Marciano Guess“

Julianne Moore
Vida Press

6
Korsetas ir biustjė

Korseto ar biustjė tipo drabužiai puikūs tuo, kad išryškina liemenį ir „atveria pečius“. Šis garderobo elementas puikus ir toms, kurioms nepatinka diržai.

Ką turėtų žinoti 20-metė. Ji turėtų vengti pamergės įvaizdžio. Gražu korseto tipo palaidinė ir madingos kelnės arba trumpa kokteilių suknutė.


Suknelė, „Marciano Guess“
Rachel McAdams
Vida Press

Ką turėtų žinoti 50-metė. Korseto tipo palaidinė tiktų ir kasdienai, pavyzdžiui, prie tamsiai mėlynų ar juodų klasikinių kelnių ar pieštuko silueto sijono. Pravartu vilkėti ir švarkelį ar megztuką.

Olivia Munn
Vida Press

Palaidinė, kelnės, „Marciano Guess“

7
Diržas

Bet kurio amžiaus moterims tinkantis moteriškiausias garderobo elementas, mat kiekviena moteris nori paryškinti taliją.

Ką turėtų žinoti 20-metė. Jai tinka ir ploni dirželiai, juo galima sujuosti bet kokį drabužį.

Ką turėtų žinoti 50-metė. Puikiai tinka platūs diržai. Jais pravartu išryškinti taliją ir vilkint paltą ar megztinį.

Tinashe
Vida Press

Diržas, „Marciano Guess“

8
Blizgučiai

Kodėl jie taip gundo? Nes kuria šventę! O šventės siejasi su gera nuotaika, puošniais drabužiais. Be to, linksma, gerai nusiteikusi, švytinti moteris – tai gundanti moteris.

Ką turėtų žinoti 20-metė. Blizgučiais ji gali tviskėti nuo galvos iki kojų. Ir netgi vilkėti trumpą blizgučiais tviskančią suknelę.

Cat Deeley
Vida Press

Palaidinė, „Marciano Guess“

Ką turėtų žinoti 50-metė. Blizgučiais siuvinėta palaidinė geriausiai derėtų su vienspalvėmis kelnėmis ir atvirkščiai: tviskančio audinio kelnės su monochromine viršutine dalimi. Arba – blizgi rankinė greičiausiai sukurs norimą įspūdį!

Rankinė, „Guess“

9
Braletė

Karšta tendencija – mūvėti laisvas kelnes ar sijoną ir rinktis beveik liemenėlę primenčią palaidinę (arba braletę).

Beje, patrumpintas švarkelis – irgi patrauklaus įvaizdžio akcentas.

Vanessa Hudgens
Vida Press

Švarkelis, sijonas, „Marciano Guess“

Ką turėtų žinoti 20-metė. Šis įvaizdis tarsi sukurtas joms!

Dalianah Arekion
Vida Press

Ką turėtų žinoti 50-metė. Geriausias sprendimas – rinktis švarką ir leisti pro jo iškirptę pasimatyti krašteliui šio gundomo drabužio. Geriau – daugiau paslapties.

Puiki išeitis – patrumpintas švarkelis ar palaidinė (arba pelerina) su kutais. Kutai šiuo atveju suteikia saugumo ir pasitikėjimo.

Vida Press

Pelerina su kutais, „Marciano Guess“

10
Aukštakulniai

Jei reikėtų įvardyti seksualiausią moterų apavą, daugelis nė nesusimąstydami paminėtų aukštakulnius. Šiai kategorijai priskirtini ir ilgaauliai, kuo ilgesnis aulas – tuo labiau gundo.


Ilgaauliai, „Marciano Guess“

Ką turėtų žinoti 20-metė. Nepersistengti su kulniukais – kuo aukštesnė pakulnė, tuo rimtesnis moters statusas.

Ką turėtų žinoti 50-metė. Ji jau gali sau leisti avėti batus bet kokiais kulnais.

Užsakymo nr.: PT_73004642

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis