Kolekcija pasiilgusioms moteriškumo

„Agne Fashion“ mados namai sugrįžta su dar viena rudens ir žiemos kolekcija „Investuok į save“.

Rankų darbo pintomis detalėmis puošti drabužiai skirti pasiilgusioms moteriškumo. Kolekciją įkvėpė kiekvienai skubančiai moteriai aktuali siekiamybė mėgautis kasdienybėje paslėptomis akimirkomis. Drabužiai skirti tai, kuri mokosi skubėti lėtai nelėtindama gyvenimo tempo ir siekia stilingo žavesio.

Gamintojo nuotr.

„Agne Fashion“ drabužiuose persipina aiškios geometrinės formos ir elegancija. Įvaizdis kuriamas derinant pintas detales ir moderniai klasikinius siluetus, atrenkant natūralias medžiagas ir žaidžiant lengvai derinamais sodriais, karališkais, prabangiais atspalviais.

Gamintojo nuotr.

Pagrindinis šios kolekcijos akcentas – klasikinis švarkas ir jo detalės – pynimais dekoruotos švarko apykaklės bei atvartai – jaukiai nugula paltuose, suknelėse, liemenėse bei megztiniuose.

Gamintojo nuotr.

Pati mados namų įkūrėja Agnė Deveikytė gerbia ir vertina moteris, siekiančias įsiklausyti į savo poreikius. Dizainerė žino, kaip atrodyti nepakartojamai net ir neskiriant daug laiko bėgiojimui po parduotuves. Savo klientėms ji visada pataria investuoti į kokybišką klasikinį drabužį, kuris tarnauja ilgai ir žavi išskirtinumu.

Gamintojo nuotr.

Naujoji kolekcija pabrėžia figūros privalumus bei subtiliai atskleidžia asmenybės bruožus: visi sutinka, kad gyvenimą švenčianti moteris yra pati geidžiamiausia.

Nuotraukos – Evos Grin

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis