Mados mylėtojams – išskirtinis renginys

Jau šį šeštadienį, rugsėjo 17 dieną Kaune rinksis šalies stilingiausieji, kur kartu su mugės „Šopturgis” dalyviais turės galimybę pasimėgauti gaiviais naujausių madų vėjais.

Dar nevisai rudenišką savaitgalį renginys „Šopturgis”, jau ne kartą sužavėjęs stileivas didžiausiuose šalies miestuose, ir vėl į vieną vietą sutrauks žinomiausius ir mėgstamiausius šalies mados dizainerius bei norinčiuosius pamatyti ir įsigyti jų kūrinių.

Organizatorių nuotr.

Didžiausiame Kauno prekybos miestelyje „Urmas”, vakarinėje rampoje vyksianti mados mugė skirta norintiems atnaujinti garderobą, įsigyti vienetinių drabužių bei aksesuarų, pabendrauti su jų kūrėjais, sužinoti apie šviežiausias mados pasaulio naujienas ar tiesiog smagiai praleisti šeštadienį. Tarp kruopščiai atrinktų renginio dalyvių pasirodys lietuvių jau spėti pamėgti prekės ženklai bei mados kūrėjai: Diana Paukštytė, „Zefyras”, „Adrika”, „MUNĖ design”, „Hape”, „CATIUSHA” bei daugybė kitų.

Organizatorių nuotr.

Beje, ši mados mugė neapsiribos vien tradiciniais rūbais ar papuošalais. Ką įsigyti „Šopturgyje” ras ir svečiai, kuriems aktualesnis interjero dizainas bei namų dekoras, taip pat ieškantiems stilingų bei kokybiškų prekių vaikams, rūbelių besilaukiančioms moterims. Itin daug dėmesio šiame „Šopturgyje” sulauks mažiausieji, kuriuos papuošti siūlys „Trepsiukas”, „Vestos”, „Baltos meškos” ir gausybė kitų vaikiškos mados kūrėjų.

Organizatorių nuotr.

Tačiau tai - dar ne viskas, ką galėsite išbandyti mados mylėtojų laukiamą šeštadienį. „Urmo” prekybos miestelyje vyks „Šopturgio“ ir mados bei stiliaus tinklaraščio TryOn.lt kartu organizuojama šventė „Mados rampa”. Čia spėjusieji užsiregistruoti, savo stilių bei garderobą galės aptarti su stiliaus konsultantais iš garsiosios A. Jagelavičiūtės vadovaujamos „StiliuSOS” komandos. Mada bei moteriškumu alsuojantis renginys neapsieis ir be galimybės pažvelgti į aktualiausias grožio naujoves, įsigyti naudingų kosmetikos priemonių. Norintys atsikvėpti nuo nemažai jėgų reikalaujančio apsipirkimo tai padaryti galės skanaudami įvairius gaivius gėrimus bei aukštos kokybės patiekalus. Nuobodžiauti neteks ir mažiausiems šventės svečiams – juos užims ir kartu laiką smagiai leis profesionali animatorių komanda.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis