Naujam sezonui skirtoje kolekcijoje – ir nauji deriniai

Legendiniame Talino teatre pristatyta „Monton“ rudens–žiemos kolekcija sutraukė didelį mados gerbėjų būrį.

Surengę mados spektaklį „Monton“ dizaineriai drąsina išlaisvinti giliai kiekvienoje iš mūsų tūnančią laukinę prigimtį ir drąsiai eksperimentuoti su savo stiliumi kasdien.

Šios kolekcijos jau važiuoja į „Monton“ parduotuves Lietuvoje.

Paskui laukinį mustangą

MONTON rudens-žiemos kolekcijoje jaučiamas kosmopolitiškas miesto šurmulys ir gaivališka, nesuvaržyta žmogaus prigimtis. Tai, kas užkoduota šio prekės ženklo DNR.

Gamintojo nuotr.

Kolekcijos pristatymo metu bildėjo žirgų kanopos, plaikstėsi auksiniai karčiai. Ryškiausia šios kolekcijos tema – „Equus ferus“ (lot. laukinis žirgas). Kas bendro tarp šio gyvūno ir moters, kuriai kuria MONTON? Laisvė, nepriklausomybė ir aistra!

Gamintojo nuotr.

Žirgų elementai ir jojikų stilius puikiai tiko podiumu žingsniavusiems vaikinams ir merginoms. Jie suteiks savitumo ir tiems, kurie MONTON drabužius renkasi darbui, laisvalaikiui ar šventėms.

Kalorama

MONTON dizaineriai sako, kad šį sezoną dėmesio centre – spalvų paletė. Dominuoja sodrios gyvybingos spalvos. Karšta rudens naujiena – burgundiška vyno spalva.

Gamintojo nuotr.

Karaliauja dryžiai. Dar geriau – langeliai. Derinkite tiesias siauras kelnes ir languotą suknelę ir mados „aukso puodas“ bus jūsų rankose!

Gamintojo nuotr.

Niekur nežada trauktis juoda. Ji gyvybinga lyg juodas laukinis mustangas. Šį sezoną jos bus ypač daug, tarsi dramatiškame gotų vakarėly. Viena ryškiausių šio sezono pasaulio mados tendencijų – nėriniai. O kur jie, ten juoda spalva garantuota.

Gamintojo nuotr.

Madingas boho stilius siūlo sendintus gėlių raštus, sodrias pastelines spalvas, laisvas formas, raukinių klostes, maksi ilgį. Visa tai pinasi į vientisą vaizdą, primenantį suvaldytą netvarką, bylojančią apie kūrybinę laisvę.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Skandinaviška ramybė

Norinčioms šiek tiek ramybės – moteriškas ir modernus skandinaviškas stilius, dvelkiantis harmonija. Tai antroji ryški kryptis MONTON kolekcijoje. Šios temos modeliams būdingos išgrynintos architektūrinės linijos, pastelinės spalvos.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Vienas ryškiausių ruožų – asimetrija. Jos ypač daug. Dominuojanti tendencija – metalo spindesys. Visa tai kuria nepriekaištingą kosmopolitišką miesto stilių, puikiai derantį darbui biure ir laisvalaikiui.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

MONTON kolekcija:

Pažiūrėkite vaizdo medžiagą iš MONTON kolekcijos pristatymo:

Užsakymo nr.: PT_72214902

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis