Ramunės Piekautaitės kolekcija – nerūpestingai šiuolaikinei miesto moteriai

Ką dizainerė sukūrė 2016/2017 metų rudens ir žiemos sezonui.

Ramunės Piekautaitės rudens/žiemos 2016-2017 kolekcija yra skirta nerūpestingai šiuolaikinei miesto moteriai, trokštančiai lengvo ir nereikalaujančio pastangų žavesio, bei siekiančiai išsiskirti iš minios.

PIX studijos nuotr.

Ramunė šį sezoną naudoja ryškias spalvas - ciklamenų rožinę ir sodrią oranžinę derina kartu su juoda, balta, anglies pilkumo ir burgundijos raudona.

PIX studijos nuotr.

Ryškios spalvos praskaidrina dažnai nuobodų žieminės aprangos spalvų koloritą. Ar tai būtų padidinto modelio paltai, derinami su megztiniais aukštu kaklu ir midi ilgio kelnėmis, ar ilgo sijono paaukštintu liemeniu ir marškinių su trijų ketvirčių rankovėmis kombinacija, ryškios spalvos pagyvina drabužių derinį ir suteikia daugiau impresijos.

PIX studijos nuotr.

Šį sezoną yra siūloma dėvėti ilgaaulius batus virš kelių. Derinami su daugeliu kolekcijos ansamblių, batai tampa ne tik aprangos akcentu, bet ir sukuria prabangos įspūdį. Be viso to, šio sezono kolekcijoje yra naudojamas “vištos kojelės“ raštas. Kuriamas iš odinių detalių ir kailio, raštas yra naudojamas kaip aplikacija sijonamas ir palaidinėms, bei kaip akcentas megztiniams.

PIX studijos nuotr.

Kolekcija:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis