Naujo sezono spalva - moteriškumo triumfas

Artėjantis ruduo atneša naują madingų spalvų gamą, tačiau šįmet ji kiek netikėta.

Įprasta, kad rudens sezoną dominuoja žemės atspalviai ir sodrios tamsesnės spalvos, pavyzdžiui, baklažanų violetinė, bordinė, tamsiai mėlyna, įvairios pilkos. Vis dėlto pastaruoju metu mados korifėjai pateikia vis daugiau netikėtų sprendimų. Vienas jų - rudenį ir žiemą moterims siūloma į savo spintas priimti kuo daugiau rausvų atspalvių.

Vida Press nuotr.

Drabužiai LINDEX, gamintojo nuotr.

Švelnūs rausvi atspalviai - romantika, trapumas, subtilumas, jausmingumas. Sodrūs - pasitikėjimas savimi, drąsa, net savotiškas įžūlumas ir madisčių ženklas. O vaiski - žaismingumas, jaunatviškumas ir polėkis. Šįmet visos šios spalvinės variacijos susivienija ir sukrinta į bendrą rausvos tendenciją, nuo pastelinių iki ryškių rožinių tonų.

Vida Press nuotr.


Vida Press nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai H&M, gamintojo nuotr.

Rausvi atspalviai puikiai dera su pilkais, rusvais, smėlio. Klasikiniais spalviniais deriniais būtų galima vadinti rausvą ir juodą arba baltą (šį sezoną vietoje sterilios baltos patariama rinktis pieno ar kreminę).

Vida Press nuotr.

Drabužiai ZARA, gamintojo nuotr.

Drąsias moteris dizaineriai ragina atrasti ekstravagantiškus derinius, pavyzdžiui, rožinė ir raudona arba žalia. Na o romantiškoms asmenybėms - rausva ir violetinė ar greta rausvos kitų pastelinių atspalvių kompanija.

Vida Press nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai MANGO, gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis