5 rankinių modeliai, kurie neišeis iš mados ir ilgai tarnaus

Laikas peržvelgti spintos turinį - ar jūsų rankinės dar tinkamos šiandienai? Štai 5 modeliai skirtingoms progoms ir sezonams, kurie ir ilgai tarnaus, ir dar ilgai bus madingi. Juk tai klasika!

1. TALPI MINIMALISTINIO DIZAINO RANKINĖ

Talpi lakoniško dizaino rankinė - idealus pasirinkimas kasdienai. Čia tilps visa ko reikia, net vakarinė delninukė, jei po darbo skubėsite į vakarėlį arba puošnūs susukami balerinų tipo bateliai (ypač praktiškas sprendimas, kai reikia akimirksniu atrodyti šventiškiau). Taigi - didžiąją rankinę paliekate biure ir vos per kelias sekundes pasipuošiate atsineštais aksesuarais.

Vida Press nuotr.

Rankinės: "LANVIN", "SAINT LAURENT", "MANSUR GAVRIEL", "MULBERRY", net-a-porter.com, gamintojų nuotr.

2. ELEGANTIŠKAS DELNINUKAS

Dėžutės tipo arba tiesiog klasikinio dizaino delninė - būtinas aksesuaras stilingos moters garderobe. Elegantiška mažiau į akis krintanti delninukė bus universalesnė nei įmantri. Pastarąją nelengva pritaikyti prie vakaro aprangos, o subtilesnioji tiks visur.

Vida Press nuotr.

Delninukės: "LEE SAVAGE", "JIMMY CHOO", "KOTUR", "EDIE PARKER", "JIMMY CHOO", "BOTTEGA VENETA", net-a-porter.com, gamintojų nuotr.

3. MINKŠTOS ODOS RANKINĖ PER PETĮ

Sukritusi minkštos odos rankinė puikiai tiks laisvalaikiui, o jei elegantiškesnė - ir prie dalykinio stiliaus aprangos. Šio sezono favoritės yra hobo rankinės (pusmėnulio formos rankinės ilgesne rankena ant peties) siūtos iš verstos odos. Tokios - viena pagrindinių bohemiško arba safario stiliaus detalių.

Vida Press nuotr.

Rankinės: "ELIZABETH AND JAMES", "GUCCI", "BOTTEGA VENETA", "THE ROW", net-a-porter.com, gamintojų nuotr.

4. PLOKŠČIAS NEDIDELIS RANKINUKAS ILGU DIRŽELIU

Nedidukės kietos formos rankinės ilgu dirželiu tiks tiek kasdienai, tiek vakarėliui. Rinkitės siūtą iš kokybiškos odos, neutralių spalvų, be įmantrių dekoro detalių - universalu ir praktiška. Žinoma, jei norisi žvilgsnius traukiančio aksesuaro, atkreipkite dėmesį į tendencijas - rankinės iš skirtingos odos atraižų itin madingos.

Vida Press nuotr.

Rankinės: "MARNI", "BOTTEGA VENETA", "TOM FORD", "LANVIN", net-a-porter.com, gamintojų nuotr.

5. PINTAS KREPŠYS

Vasaros hitas - pintos rankinės ir krepšiai. Tokia rankinė privalomas paplūdimio aksesuaras. Garsenybės jas nešioja metai iš metų, o madistės šias demonstruoja ir mieste. Vienu originalesnių stiliaus variantų gali tapti vakarinė apranga ir pinta delninukės tipo rankinė.

Vida Press nuotr.

Rankinės: "SENSI STUDIO", "MICHAEL KORS COLLECTION", "SAINT LAURENT", "AERIN", net-a-porter.com, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis