5 privalomi vasaros pirkiniai pagal stilingąją Amal Clooney

Aktoriaus George'o Clooney žmona Amal jau seniai tituluojama viena stilingiausių garsenybių. Elegantiška moteris nesibaimina mados naujovių, dažnai renkasi tiek neįprastus siluetus, tiek akį traukiančius audinius.

Ko ne kiekvienas Amal Clooney pasirodymas viešumoje tampa gardžiu kąsneliu stileivoms. Ji vieną po kito demonstruoja madingus apdarus, puikiai tinkančius šiuolaikiškoms ir veiklioms moterims. Renginiuose Amal dažnai vilki mados namų "Giorgio Armani", "Giambattista Valli", "Versace" kūrinius, o kasdienai renkasi elegantiškus "Dolce & Gabbana", "Roland Mouret" ar "Balenciaga" modelius. Žinoma, galime rasti kur kas mažiau kainuojančių alternatyvų, kurios atrodo ne prasčiau.

Iš Amal verta pasimokyti netikėtų stilistinių variacijų, gebėjimo išryškinti moteriškumą. Nors pati Amal yra liesa tarsi šakelė, ji vilki drabužius, kurie suteikia figūrai išraiškingumo, pabrėžia linkius. Štai 5 vasaros sezono must have pirkiniai, be kurių stilingoji Amal neišsiverčia jau ne pirmą sezoną.

AP/Scanpix nuotr.

1. PLAČIOS KELNĖS

Palazzo tipo kelnės šią vasarą yra vienos madingiausių. Prie žemę siekiančių plačių kelnių avėkite aukštakulnius, o prie madingųjų kiulotų (plačios trumpintos kelnės) tiks ir plokšiapadžiai balerinų tipo arba sportiniai bateliai. Palazzo kelnės - idealus variantas nerūpestingam, bet stilingam atostogų įvaizdžiui.

AFP/Scanpix, Vida Press nuotr.

Kelnės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

2. DRYŽUOTA SUKNELĖ

Kasmetinis vasaros hitas - dryžuoti audiniai. Šį sezoną madingiausi platūs spalvoti dryžiai, bet juodai baltas dryžuotumas jau kurį laiką yra iš mados nesitraukianti klasika. Nesuklysite įsigijusi elegantišką juodai baltai dryžuotą suknelę, tiksiančią ir vasaros šventėms, ir kasdienai. Ieškančioms į mados dešimtuką taikančių pirkinių - dryžuota marškinių tipo suknelė.

AFP, AP/Scanpix nuotr.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

3. PLATFORMOS

Platforminė avalynė mūsų spintas atranda metai iš metų, tačiau 2016 m. vasarą tokie sandalai tapo geidžiamiausiu madisčių pirkiniu. Dizaineriai siūlo pačius įvairiausius nuo espadrilių tipo pintais padais iki medinių klumpių ar lygių storapadžių. Kad ir kokias rinktumėtės, platforminės basutės vasarą spintoje neužsigulės. Jos puikiai dera prie plačių kelnių, kasdienių džinsų, romantiškų suknelių ar maksi ilgio sijonų. A. Clooney pirmenybę teikia platforminėms espadrilėms.

Vida Press nuotr.

Sandalai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

4. VASARIŠKA DARBO SUKNELĖ

Elegantiška, moteriška ir gaivinanti akis - štai taip turėtų atrodyti vasariška darbinėje aplinkoje tinkama suknelė. Nebijokite ryškaus audinio, sezono topai: vaiski raudona, oranžinė, intensyvi koralų ar jūros mėlynumo. Ieškančioms universalumo tiks pasteliniai atspalviai: dangaus žydra, kvarco rožinė, šaltos kavos rusva ar melsvai pilkšva. Rinkdamasi vasaros suknelę atkreipkite dėmesį į siluetą, šis turėtų būti švarus (neperkrautas detalėmis), kirpimas struktūriškas, griežtas, bet modernus. Tokią galėsite vilkėti daugybę kartų, o jai atnaujinti pakaks naujų aksesuarų ar kitokios šukuosenos.

Mavrixonline/Scanpix, Vida Press nuotr.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

5. GLADIATORIŲ AUKŠTAKULNIAI

Toms, kurios dairosi madingos ir progoms tinkamos avalynės, - suvarstomi ar dirželiais tvirtinami gladiatorių tipo aukštakulniai. Gladiatoriai išpopuliarėjo prieš porą vasarų, tačiau šįmet jie tapo bene populiariausiu apavu, kurį garsenybės demonstruoja įvairiuose renginiuose. Kadangi gladiatorių tipo bateliai dizainu traukia žvilgsnius, jie papuoš net kukliausią suknutę ar kitą drabužį.

AFP, Mavrixonline/Scanpix nuotr.

Bateliai iš asos.com - Ltd, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis