Nuotaka su sportbačiais? Viktorija Jakučinskaitė sako, kad viskas įmanoma

„Tiulio fėja“ įkūrėja V. Jakučinskaitė sako, kad šiuolaikinei pelenei, kuri nenori būti princese, nereikia savęs varžyti. Įvaizdžiu pritrenkti galima ir kitaip, pavyzdžiui prie altoriaus avint šventinius sportbačius.

Tik nereikia galvoti, kad kaimynai komentuos „kaip ne gėda“,“ ką žmonės pasakys“ ar „močiutė apsiverks.“

Tomas&Lukas nuotr.

V. Jakučinskaitė apie nuotaką kitaip:

„Šį kartą mūsų vestuvės neprimins pasakos, nes aš ne fėja ir ne princesė. Tokia jau esu. Nemegstu puoštis ar vaidinti, myliu save tokia, kokia esu ir mėgstu neribotą laisvę. Šį vakarą man nesvarbu pasimaivyti prieš mažai pažįstamus giminaičius ar vaidinti savo pačios geriausią versiją. Noriu būti savimi!

Tomas&Lukas nuotr.

Būsiu ta, kurią sutikai tą dieną - su plėšytais džinsais ir grubiu megztiniu. Kurią įsimylėjai ne dėl kruopštaus makiažo ar gilios iškirptės, o dėl svajingo polėkio ir panašaus beprotiško požiūrio į gyvenimo diktuojamas spalvas.

Tomas&Lukas nuotr.

Ir neprašysiu Tavęs nešti mane per 7 tiltus, nes mes eisime kartu susikibę už rankų ir, viliuosi, darysime taip visą gyvenimą.

Tomas&Lukas nuotr.

Man nespaus aukštakulniai, nes aš būsiu su sportbačiais.

Tomas&Lukas nuotr.

Aš kvepuosiu pilna burna ir šoksiu iki ryto, nes man netrukdys nei korsetai, nei šleifai. Prie mano suknelės dera sportbačiai ir vėjo kedenami plaukai. O aš išlieku savimi – ir tai svarbiausia“.

Tomas&Lukas nuotr.

Tomas&Lukas nuotr.

Tomas&Lukas nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis