Lina Anušauskienė: kad gerai atrodytum, nebūtina iššluoti visų parduotuvių

Restorane „Green Hall“ vykusio renginio staigmena tapo kultūros vadybininkės Linos Anušauskienės pasirodymas ant podiumo. Jauna moteris demonstravo „Introstyle Premium“ pavasario ir vasaros kolekciją.

„Tai – ne pirmas kartas, kai demonstruoju mados kolekciją. Kadangi esu gana aukšto ūgio, tad kartas nuo karto vis sulaukiu tokių kvietimų, tačiau labai renkuosi kurią kolekciją demonstruoti“, – sakė L. Anušauskienė.

Lina domisi mada kaip ir kiekviena moteris, tačiau negalėtų pasakyti, kad seka kiekvieną mados tendenciją ar pokytį, nes papraščiausiai viskas keičiasi per daug sparčiai. „Kažkada girdėjau tokį pasakymą, kad reikia būti ne madingai, bet stilingai, tad tuo vadovaujuosi ir pati. Nebūtina iššluoti visų parduotuvių, kad atrodytum gerai. Tereikia mokėti derinti drabužius ir aksesuarus, gebėti atskirti kas tinka vienai ar kitai progai“, – įsitikinusi žinoma moteris.

G. Janonytės nuotr.

L. Anušauskienė neslepia, kad jos šiltojo sezono garderobas yra žymiai gausesnis negu rudens-žiemos. Atšilus orams moteriai norisi spalvų, lengvumo, natūralumo.

G. Janonytės nuotr.

„Pavasaris–tas metas, kai atsinaujina gamta, tad ir žmogui natūraliai norisi permainų“, – sako moteris, prieš keletą mėnesių ir pati mokiusis drabužių dizaino, modeliavimo, siuvimo pagrindų. Lina sau yra pasisiuvusi skirtinų siluetų sijonų, tunikos tipo palaidinę ir netgi suknelę.

Organizatorių nuotr.

Politiko sutuoktinė prisipažino, kad pastaruoju metu pamėgo itališką madą. “Man itin patinka italų elegancija ir subtilumas. Taip pat nėra nuvylusi itališkų drabužių kokybė“, – sakė L. Anušauskienė, patikslinusi, kad kalba apie itališką stilių apskritai, ir neturi omenyje itin bangių prekės ženklų.

G. Janonytės nuotr.

Į renginį restorane „Green Hall“ atvyko Sandra Chlevickaitė ir Saulenė Chlevickaitė-Survilienė, Mantas Wizard, Asta Jonušienė, Rūta Morozovienė, Inesa Borkovska, Eva Ghaoui, Robertas Danilevičius, Jolanta Talaikytė, Nora Lapinskienė, Rasa Kaušiūtė, Saulė Gedimaitė, Ieva Miklaševskaja ir kt. Vakaro svečiai buvo sutikti su „L‘Occitane“ Graso (Prancūzija) aromatų kolekcija. Taip pat galėjo dalyvauti sveikatingų daigintų grikių skanėstų „Tundra Snack” degustacijoje.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu buvo rodoma dviejų dalių „Introstyle Premium” kolekcija. Tai išskirtinės kokybės drabužių linija, skirta harmoningo gyvenimo siekiančioms moterims. Kompanijos įkūrėjos seserys Eugenija Galkauskienė ir Sandra Antanaitienė nuo pat pradžių kėlė misiją, kad Lietuvoje atsirastų stiprios ir mąstančios asmenybės dėmesio vertas prekinis ženklas. „Tapome užvaldytos šios minties, o giliai viduje jautėme, kad galime tai įgyvendinti“, – sakė įkūrėjos.


Kolekcijos modeliai ne tik išryškina tokios moters charakterį ir intelektą, bet ir suteikia jos kasdienybei daugiau komforto, lengvumo, vidinės ramybės. Pastelinių spalvų tapyba ir lengvai krentantys drabužių siluetai leidžia sulieti laisvalaikio ir klasikinį stilių į vieną harmoningą darną.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu vyko šių metų „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos dalyvės Catrinah pasirodymas, saksofonu grojo muzikantas Vilius Streckis. Vakarą vedė balerina Kristina Tarasevičiūtė ir modelis Tomas Butautas.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis