Madingiausių pavasario rankinių TOP 5

Šįmet mados padangėse kaip niekada užderėjo mažų rankinukų, rodos, tokius turi daugybė garsenybių. Tačiau netruko atsirasti ir madinga atsvara - talpūs krepšiai bei patogios ir stilingos kuprinės.

Krepšeliai

Sutraukiamos krepšių formos rankinės pradėjo populiarėti prieš keletą metų, kai vėl buvo atsigręžta į hipių sitlių. Šiandien madingi elegantiški krepšeliai, beje, ne tik kabinami ant peties, bet ir transformuojami į kuprines.

Vida Press nuotr.
Rankinės: "MICHAEL MICHAEL KORS", "MANSUR GAVRIEL", "ELIZABETH AND JAMES", "ALDO", net-a-porter.com ir gamintojo nuotr.

Mini dydžio rankinukai

Visai mažučiukai, į juos vos betelpa svarbiausi daiktai, tačiau kad ir kaip verstų sumažinti įprastą rankinės turinį, vistiek be galo madingi. Svarbiausi mažų rankinių elementai: kieta forma, lagaminėlio rankena ir žaismingas dizainas ar ryškesnė spalva.

Vida Press nuotr.
Rankinės: "FENDI", "MICHAEL MICHAEL KORS", "SEE BY CHLOÉ", "PAULA CADEMARTORI", net-a-porter.com nuotr.

Balno forma

Pusmėnulio arba balno formos tankinės - viena sezono naujovių. Šias rankines išpopuliarino dizaineriai Michaelis Korsas ir Victoria Beckham. Iš pradžių į dideles balno tipo rankines žiūrėta kreivai (mažesnės prigijo kaipmat), tačiau netrukus jas pamėgo ne viena garsenybė.

Vida Press nuotr.
Rankinės: "CHLOÉ", "MICHAEL KORS COLLECTION", "JÉRÔME DREYFUSS", "ALDO", net-a-porter.com ir gamintojo nuotr.

Plokščios ilga rankena

Nedidelės plokščios rankinės ilgu dirželiu arba grandinėle - madingas sezono aksesuaras, ypač aktualus šventiškam ir elegantiškam įvaizdžiui. Tai tarsi ne pirmus metus tendencijose besisukančios voko formos delninės, tačiau mažesnės, griežtesnės ir modernesnės.

Vida Press nuotr.
Rankinės: "MARNI", "ALDO", "MICHAEL KORS COLLECTION", "TOM FORD", net-a-porter.com ir gamintojo nuotr.

Kuprinės

Įkadin sportiniam stiliui atskuba ir kuprinės. Madingos jos jau keletą sezonų, tačiau pavasariop kuprines dizaineriai narstė kaip išmanydami: odinės, džinsinės, egzotiškų odų ar net siūtos iš kailio, metalizuotų paviršių, aksominės - kokių tik nėra. Madingos ne tik talpios, bet ir visai mažulytės. Šiandien kuprinės siūlomos ir jaunimui, ir elegantiškoms moterims.

Vida Press nuotr.
Kuprinės: "BALENCIAGA", "ALDO", "GIVENCHY", "PROENZA SCHOULER", net-a-porter.com ir gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis