Orai keičiasi: kaip išlikti madingai ir atrodyti puikiai

Vienas aktualiausių rudens pirkinių - avalynė, kas ieško biurui tinkamų batelių, kas nori pasipuošti aukštakulniais, o kam reikia šiltesnių laisvalaikio.

Kareiviškas stilius

Toms, kurios ieško patogumo ir nebijo šiek tiek grubesnio įvaizdžio, šį sezoną siūloma ieškoti kareiviško stiliaus aulinukų. Tokie plokščiapadžiai nevargins pėdų, puikiai tiks prie laisvalaikio aprangos, o jei norėsis elegantiškesnių, ieškokite ne suvarstomų, bet įsispiriamų su gumos įsiuvais. Kareiviško stiliaus bateliai dažnai turi dantytą storesnį padą, tad galėsite drąsiai žingsniuoti ir slidžiais šaligatviais.

Myleene Klass , Vida Press nuotr.

Aulinukai (suvarstomi dantytu padu), 79,95 Eur, "Creator"; Aulinukai (suvarstomi), 109,95 Eur, "Cascade"; Aulinukai (su guma), 86,95 Eur, "Eska", NS KING

Elegancija

Miesto damoms - charakteringi aukštakulniai bateliai, nuo trumpų aulinukų iki ilgaaulių. Rudenį ilgaaulius batus avėkite prie trumpesnių ir midi ilgio sijonų, suknelių, o trumpus aulinukus - prie tiesių ar siauresnių patrumpinto silueto kelnių. Tarp sezono madingiausių spalvų ne tik juoda, bet ir tamsiai mėlyna bei sodri bordinė.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Aukštakulniai (bordiniai), 109,95 Eur, Stefano Sabella"; Aukštakulniai (mėlyni), 55,95 Eur, "Cascade"; Ilgaauliai, 59,95 Eur, "Cascade"; NS KING

Universalumas

Puiki išeitis toms, kurios nori elegantiškos, bet patogios avalynės - aulinukai storesniu ar kiek žemesniu kulnu. Toks nevargina pėdos, tačiau bateliams suteikia elegantiškumo, tinka ir prie džinsų, ir prie klasikinių biurui skirtų drabužių.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Bateliai (lakuotos odos), 85,95 Eur, "Karino"; Aulinukai (dantytu padu), 99,95 Eur, "Karino"; Aulinukai (su mėlyna detale), 99,95 Eur, "Rylko", NS KING

Vyriškas stilius

Išskirti verta vyriško stiliaus avalynę, tokie bateliai moterų spintose vyraus ne vieną sezoną. Jie patogūs, šiek tiek grubesnio stiliaus, tačiau elegantiški, todėl juos lengvai priderinsite prie darbinės aprangos. Vyriško stiliaus avalynę avėkite ir prie kelnių, ir prie suknelių - atrodysite originaliai ir stilingai.

Gatvės mada, Vida Press nuotr.

Bateliai (raudoni), 87,95 Eur;, "RKO"; Bateliai (mėlyni, suvarstomi), 65,95 Eur, "S.Oliver"; Bateliai (bordiniai, įsispiriami), 49,95 Eur, "Tamaris"; Bateliai (bordiniai, suvarstomi), 129,95 Eur, "Vagabond", NS KING

Sportinis įvaizdis

Pavasarį mados banga atnešė sportinių batelių tendenciją, o rudeniop ji trauktis neketina. Sportiniai bateliai pritaikomi vėsiam orui: storesnis audinys, pašiltinimas, atsiranda auliukas. Laisvalaikio ir kedų tipo bateliai itin patogūs, jais ilsinkite pėdas derindama trikotažines ar storesnio mezgimo sukneles, džinsus ar rudenį madingas odines kelnes.

Gatvės mada, SIPA/Scanpix nuotr.

Sportiniai bateliai (suvarstomi), 59,95 Eur, "Marco Tozzi"; Sportiniai bateliai, 29,95 Eur, "Vices", NS KING

Nuo lietaus

O kaipgi rudeniški orai be guminių lietaus batų? Gana avėti nuobodžius juodus, ir lietaus avalynė gali atrodyti žaismingai, stilingai, įdomiai. Ilgaauliai guminiai puikiai tiks prie siaurų kelnių ir džinsų, liemenuotų ar tiesių suknelių iki kelių ir trumpesnių.

Kyle Richards, Mavrixonline nuotr.

Guminiai botai (raudonu padu), 101,08 Eur, "Tommy Hilfiger"; Guminiai botai, 169,95 Eur, "Ted Baker", NS KING

Madingiausių batų ieškokite parduotuvėse:

„NS King“
Vilniuje – Saltoniškių g. 9 („Panorama“); Kaune – Karaliaus Mindaugo pr. 49 („Akropolis“), Islandijos pl. 32 (“Mega”);
Klaipėdoje – Taikos pr. 61 („Akropolis“); Šiauliuose – Aido g. 8 („Akropolis“);

„NS King Trend“
Panevėžyje – Savitiškio g. 61 („Ryo“)
„NS King Bonus“
Klaipėdoje – Šilutės pl. 35 („Banginis“)

Užsakymo nr.: PT_69066602

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis