Kokį stilių rinksiesi vasarą

Mes labai mėgstame kokybiškus ir išskirtinius drabužius. Nuolatos ieškome naujų stiliaus sprendimų kaip padaryti moteris stilingas, pabrėžti privalumus ir paslėpti trūkumus. Sukurti unikalų stilių.

Mūsų įmonė jau daugiau kaip 20 metų kuria ir siuva iš Lietuviško lino dideles drabužių kolekcijas. Todėl kiekviena gali atrasti kažką sau.

Gamintojo nuotr.

Šiandien žmonės vis dažniau renkasi drabužius iš kokybiškų audinių, kurie būtų ne tik stilingi, bet ir nekenksmingi. Lininiai drabužiai taip pat gali būti labai stilingi ir malonūs akims, kaip ir bet kokie kiti drabužiai, o kam rinktis kitus, kai linas turi tiek daug naudingų savybių. Stenkimės vertinti tai – ką šiai dienai taip sunku surasti, kokybišką ir natūralų gaminį.

Gamintojo nuotr.

Linas – mūsų vizitinė kortelė. Kodėl linas? Ogi todėl kad iš visų audinių linas sudaro geriausią mikroklimatą odai, gerai sugeria prakaitą. Linas puikus nešioti vasarą, nes gerai išsklaido drėgmę, taip pat palaiko vienodą kūno temperatūrą.

Gamintojo nuotr.

Taip pat turi antibakterinių savybių, yra pralaidus orui ir tinka alergiškiems žmonėms. Lininis audinys - ekologiškas.

Gamintojo nuotr.

Tai visiškai draugiškas produktas gamtai ir ekologijai, nesudaro žalingo poveikio. Kas šiai dienai yra itin aktualu ir labai svarbu. Neieškome kažko kažkur, kai viską galime rasti čia pat. Todėl ir linas lietuviškas, ir pagaminta Lietuvoje.

Gamintojo nuotr.

Šiandien vis dar vyrauja nuomonė, kad lininių drabužių priežiūra labai sudėtinga, nepatogi, tačiau tai nėra teisinga nuomonė, kadangi yra įvairiausių drabužių iš skirtingų lino audinių, kurie nereikalauja nei lyginimo, nei kitos sudėtingos priežiūros. Todėl, jeigu vien tik dėl priežiūros galvojate, kad lininiai drabužiai yra ne Jums – pats laikas pakeisti nuomonę ir pamėginti įsigyti bent vieną lininių drabužių komplektą vasaros sezonui.

Gamintojo nuotr.

Išskirtinės mūsų lininių gaminių kolekcijos privers ne vieną praeivį atkreipti dėmesį į Jūsų savitą stilių. Stengiamės su klientu dirbti, jį išklausyti, atkreipti dėmesį į detales. Džiaugiamės kai moterys išreiškia padėką savo šypsena ir sugrįžta su malonumu pasipildyti garderobą naujienomis.

Todėl pasitikime vasarą stilingos! Visa tai galite rasti mūsų elektroninėje parduotuvėje www.moteriski-drabuziai.lt

Mielos damos, Jūs visada laukiamos!

Užsakymo nr.: PT_68275150

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis